Futbol Teşekkürler Türkiye!

Teşekkürler Türkiye!

22.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

22 Mart’ta sona ereceğini açıkladığımız Gillette - Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri oylaması sporseverlerden gelen talep ve yoğun ilgi üzerine iki gün daha uzatıldı. Okurlarımız 24 Mart Pazar gecesi saat 24.00’e kadar oy kullanabilecekler.

Teşekkürler Türkiye

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri son yıllarda eşi benzeri görülmemiş bir yarışa sahne oluyor... Yedi kategoride devam eden heyecan doruk noktasına ulaştı... Daha önce 22 Mart’ta sona ereceğini açıkladığımız dev oylama, sporseverlerin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle 24 Mart Pazar günü saat 24.00’e kadar uzatıldı...

Haberin Devamı

65 yıllık mazisiyle Türk Sporu’nun en önemli organizasyonlarından biri olan ve bir klasik haline gelen anketimize www.milliyet.com.tr adresinden ve gazete kuponlarıyla yedi kategori için oy yağdıran toplam 5.5 milyon Milliyet okuru, pazar gecesine kadar bu nefesleri kesen mücadeleyi devam ettirecek.

Yılın Sporcusu kategorisinde Ramil Guliyev, Cedi Osman ve Mete Gazoz arasında amansız yarış sürüyor... Ramil Guliyev son günlerde aldığı oylarla farkı biraz açmış gibi görünüyor...

Gillette Yılın Futbolcusu kategorisinde ise Cengiz Ünder, Fernando Muslera ve Bafetimbi Gomis bir adım öndeler... Yılın Takımı’nda da Euroleage’de Final-Four’un gediklisi olan Fenerbahçe Beko, futbolda geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ve voleybolda adeta kupa bırakmayan Vakıfbank arasındaki liderlik sürekli el değiştiriyor.

Haberin Devamı

Yılın antrenörü kategorisinde de heyecan verici bir mücadele söz konusu. Zeljko Obradoviç, Fatih Terim ve Giovanni Guidetti kıyasıya bir yarışın içine girdiler. Uzun süre zirveyi kovalayan Okan Buruk biraz geride kaldı.

Yılın Çıkış Yapan Sporcusu dalında ilk günden itibaren Ozan Kabak, Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz arasında süren büyük mücadele sona ermiş değil... Yılın Paralimpik Sporcusu-Takımı kategorisinde ise Sümeyye Boyacı, Ampute Futbol Milli Takımı ve Zeynep Çelik kafa kafaya gidiyor...

Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu’nda da İrem Yaman, Ayşe Begüm Onbaşı, Zhu Ting ve Yasemin Adar büyük çekişme yaşıyor.