İngiltere Premier Lig Tevez'den Neville'a ağır suçlama!

Tevez'den Neville'a ağır suçlama!

11.11.2012 - 16:17 | Son Güncellenme:

Manchester City'nın yıldızı Carlos Tevez, Manchester United döneminde takım arkadaşı olan Gary Neville'i, Roy Hodgson'ın yardımcısı olmasına rağmen yorumculuk yapması nedeniyle eleştirdi.

Tevezden Nevillea ağır suçlama

Manchester City'nin Arjantinli forveti Carlos Tevez, Manchester United'dan eski takım arkadaşı Gary Neville ile ilgili ağır ifadeler kullandı.

İngiltere'de yorumculuk yapan Gary Neville'in aynı zamanda İngiltere Teknik Direktörü Roy Hodgson'ın yardımcısı olmasını yanlış olarak değerlendiren Tevez, "İspanya, İtalya, Almanya, Hollanda, Brezilya veya Arjantin'de bir televizyon yorumcusunu, bir teknik adamın sağ kolu olarak çalıştığını hayal edebiliyor musunuz? Bugüne kadar hiç görmedim" dedi.

"Benim görüşüme göre, her iki görev birbiriyle çatışıyor" diyen Arjantinli yıldız, Neville'in yorumculuk tarzını da eleştirdi.

Geçen sezon oynanan bir maç sonunda Chelsea'nin savunma oyuncusu David Luiz hakkında, " Sanki Play-Station oynayan 10 yaşındaki bir çocuk tarafından kontrol ediliyordu'' yorumunu yapan Neville için Tevez şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Oyuncular hakkında Play-Station şakaları yapmak onu mutlu ediyor ama ben Dünya Kupası'nın PlayStation oynayarak kazanıldığından emin değilim. Bu yüzden Gary'nin oyun oynamayı bırakıp antrenörlük üzerinde yoğunlaşması gerektiğini düşünüyorum. Yorumculuğun yüksek profilli ve kazançlı bir iş olduğunu biliyorum ama Neville, tercihini ya onlardan ya da FA'den yana yapmak zorunda''

Tevez, Manchester City'e transfer olmadan önce formasını giydiği Manchester United'da Gary Neville ile beraber ter dökmüştü. City'e transfer olduktan sonra eski takımına bir gol atan Tevez, o golden sonra saha kenarında bulunan Neville'e yaptığı el hareketiyle İngiltere'nin gündemine oturmuştu.

Yazarlar