1.Lig TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı: Yeni Malatyaspor ligden çekildi

TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı: Yeni Malatyaspor ligden çekildi

10.02.2023 - 16:51 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi futbol dünyasını da yakından etkilemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig'de maçların başlayacağı tarihi açıklarken, Yeni Malatyaspor'un ligden çekildiğini belirtti.

TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı: Yeni Malatyaspor ligden çekildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi futbol dünyasını da yakından etkilemişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yeni Malatyaspor'un ligden çekildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

KULÜP BAŞKANI DUYURMUŞTU

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, ligden çekilme kararı aldıklarını ve bunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiklerini şu sözlerle açıklamıştı: "5 gündür kulübe gitmemiştim, şimdi kulüpten dönüyorum. Kulüpteki yetkili arkadaşları topladım, kulübümüz içler acısı. Altyapı ve üstyapı darmadağın. Orada ne konaklayabiliriz ne de kalabiliriz. Kararımız, ligden çekilmek oldu. Ligden çekildiğimizi federasyona bildirdik. Futbol oynama gibi bir şansımız yok. Oyuncularımızdan biri vefat etti. Biz artık ligde yokuz."

YENİ MALATYASPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

Yayıncı kuruluş BeIN Sports'a konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'un ligden çekildiğini, çekilmek isteyen Adanaspor'un ise resmi başvurusunu beklediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

1. LİG MAÇLARI 3-4 MART'TA DEVAM EDECEK

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ayrıca, Spor Toto 1. Lig'deki maçların 3-4 Mart'ta devam etmesini planladıklarını duyurdu.