Anadolu Kulüpleri TFF Gökhan'ın gol sayısını değiştirdi!

TFF Gökhan'ın gol sayısını değiştirdi!

23.05.2014 - 12:03 | Son Güncellenme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Altınordu'nun, golcü oyuncusu Gökhan Karadeniz'in gol sayısının 1 eksik olması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı başvuru kabul edildi.

TFF Gökhanın gol sayısını değiştirdi

Sezonu kulüp kayıtlarına göre 27 gol ve 16 asistle tamamlayan Gökhan Karadeniz'in Diyarbakır Büyükşehir deplasmanında 2 gol atmasına rağmen 1 golünün Timur Temeltaş'a yazıldığı gerekçesiyle TFF'ye başvuran Altınordu'nun bu talebi kabul edildi.

Haberin Devamı

Daha önce TFF kayıtlarında 26 golü gözüken Gökhan Karadeniz'in gol sayısı 27'e çıkarken, golcü oyuncu profesyonel liglerde en golcü futbolcu konumunda yer aldı. Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Keçiörengücü'nden Yıdıray Koçal'ın 26 golü bulunuyordu.

Bu sezon Bandırmaspor'a 4, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Tepecik'e 3, Bayrampaşa, Kızılcahamam, Körfez Futbol Kulübü, Ankaragücü, Bozüyük ve Ofspor'a 2, BUGSAŞ Spor, Altay, Pazarspor, İstanbul Güngörenspor ve Alanyaspor'a 1 gol atan Gökhan Karadeniz, Nazilli Belediyespor, Eyüpspor ve İskenderun Demirçelikspor'a karşı gol sevinci yaşayamadı.

Yazarlar