Futbol The Game digital futbol ligi başladı!

The Game digital futbol ligi başladı!

06.11.2014 - 14:39 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin ilk dijital platformdaki futbol ligi, 1 Kasım Cumartesi akşamı Point Hotel Barbaros'un B3 katında bulunan The Game'de gerçekleşen açılış gecesi ve basın lansmanı ile başladı.

The Game digital futbol ligi başladı

‘’Co-League’’ adı verilen bu turnuva, Türkiye çapında 10 kurumsal firmanın katılımı ile 5 haftalık büyük bir heyecana sahne olacak. Her firma kendi takımıyla FIFA 2015 oyununu, dijital oyun konsolunda, turnuva için özel olarak kurulacak The Game stadyumlarında deneyimleme şansı yakalıyor.

Dışarıdan izleyicilere de açık olan bu organizasyon, canlı maç yayınları ve anında sosyal medya paylaşımları ile dijital oyun dünyasında büyük yankı uyandıracağa benziyor. ‘’Co-League’’ için özel olarak tasarlanan ve istatistikler, takım bilgileri, fikstür ve daha birçok ayrıntıya anında erişilebilirlik sağlayan android ve ios uygulamaları appstorelardaki yerini aldı.

Turnuva kazananlarını yurtiçi tatili, oyun konsolları ve daha birçok sürpriz ödül bekliyor. Ayrıntılı bilgilere www.thegame.com.tr ve facebook.com/THE GAME ForBig Kids sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

The Game digital futbol ligi başladı