Turkish Airlines Euroleague THY Euroleague Final Four 2015'in biletleri satışa çıkıyor

THY Euroleague Final Four 2015'in biletleri satışa çıkıyor

21.11.2014 - 15:33 | Son Güncellenme:

Madrid'de yapılacak THY Eueoleague Final Four 2015'in biletleri yakında satışa çıkıyor!

THY Euroleague Final Four 2015in biletleri satışa çıkıyor

18 Kasım, 2014. Dünya basketbolunun en güzel haftasonuna gerisayım İspanya'nın büyüleyici şehri Madrid'de yapılacak 2015 Turkish Airlines Euroleague Final Four'un ilk biletlerinin bu hafta ve haftaya satışa çıkmasıyla başlıyor:

Haberin Devamı

Biletler için: www.f4tickets.com

İspanya'nın başkenti, Avrupa Kulüp Basketbolunun en iyi takımlarını ve gezegenin en iyi taraftarlarını 14 - 17 Mayıs 2015'te ağırlamayı bekliyor.

Altı ay öncesinden takımlar Final Four'a kalmak için mücadele etmeye devam ederken, taraftarlar Avrupa'nın tarihi ve kültürü en zengin şehirlerinden birindeki bu heyecanı kaçırmamak için şimdiden harekete geçebilirler.

Dört adet tamam mı devam mı maçına sahne olacak ve yeni Turkish Airlines Euroleague şampiyonunu belirleyecek finaller dünyaca ünlü Madrid'in göbeğinde yaklaşık 13.000 kişilik kapasiteye sahip Barclaycard Center'da yapılacak. Koltukların %80'i taraftarlara satılırken, kalan %20'lik bölüm medya, sponsorlar, resmi yetkililer ve takımlara ayrılacak.

Haberin Devamı

19 Kasım, Çarşamba öğlenden itibaren öncelikli olarak Turkish Airlines Euroleague takımlarının bazı sadık müşterileri oturma kategorisi başına sınırlı sayıda Final Four biletini genel satış öncesinde ayırtma hakkına sahip olacak.

Bir hafta sonra, 26 Kasım Çarşamba öğlen itibarıyla biletler genel satışa açılacak:

Bilet satışlarının 3. turu finallere kalacak dört takım belirlenir belirlenmez başlayacak ve her takıma kendi taraftarları için yaklaşık 800 bilet tahsis edilecek.

Ayrıca seyahat paketleri Turkish Airlines Euroleague Final Four'un resmi seyahat acentası olan Detur aracılığıyla online olarak satışa çıkarılacak:

Biletleri tekrar satmak veya satın almak isteyenler Turkish Airlines Euroleague'in resmi bilet satış noktası olan viagogo üzerinden tıklayarak işlem yapabilir, bilet opsiyonlarını güvenceye almak isteyenler ise girerek tuttukları takımın Final Four'a katılması halinde bilet sahibi olmayı garanti edebilirler.

Bunun dışında bu etkinlik için ortaya çıkabilecek tüm bilet satış faaliyetleri yasadışı kabul edilecek ve yasadışı satıcılardan bilet almış olan taraftarlar salona alınmayacaktır.

Biletler 12 oturma kategorisinde, €155 ile €545 arasındaki fiyatlarla dört maçlık giriş için satışa sunulacak. Saha içi koltukları ve VIP Ağırlama biletlerini de kapsayan Premium koltukların satışı ise yıl sonundan önce başlayacak. Bu paketlerle ilgili daha fazla bilgi edinmek için adresine mail atmanız yeterli.

Haberin Devamı

Cuma ve Pazar günleri arka arkaya oynanacak nefes kesen maçlar dışında Madrid gerçek bir basketbol şölenine ev sahipliği yapacak. Girişin ücretsiz olduğu, kıtadaki en yetenekli genç oyuncuların boy göstereceği ve dünyanın en prestijli gençler turnuvasının yanı sıra, basketbolseverlerin interaktif buluşma noktası Final Four Fan Zone da görülmesi gerekenler arasında. Güzelliği, kültürü, mutfağı ve bitmeyen gece hayatıyla Madrid unutulmaz bir Final Four haftasonu yaşatmak için sizleri bekliyor.

Biletinizi hemen alın:www.f4tickets.com!