Voleybol Tijana Boskovic ve Hande Baladın şov yaptı! Volkan Demirel sürprizi

Tijana Boskovic ve Hande Baladın şov yaptı! Volkan Demirel sürprizi

04.04.2024 - 22:06 | Son Güncellenme:

Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Turuncu-beyazlılarda Hande Baladın ile Tijana Boskovic maça damga vurdu. Volkan Demirel sürprizi dikkatlerden kaçmadı.

Tijana Boskovic ve Hande Baladın şov yaptı Volkan Demirel sürprizi

VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele Eczacıbaşı Dynavit'in 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Eczacıbaşı Dynavit'te Hande Baladın ve Tijana Boskovic performanslarıyla ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Serinin 1'inci maçında Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı kendi evinde 3-1'lik skorla geçmişti. Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'a konuk olduğu maçtan da 3-0 galip ayrıldı.

Turuncu-beyazlılara galibiyeti getiren setler 23-25, 20-25 ve 22-25 şeklinde sonuçlandı. Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk için Fenerbahçe Opet'in rakibi oldu. VakıfBank ile Türk Hava Yolları ise Vodafone Sultanlar Ligi'nde 3'üncülük için kozlarını paylaşacak.

CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE SON BİLET

VakıfBank - Türk Hava Yolları eşleşmesinin galibi CEV Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde eden 3'üncü Türk kulübü olacak. Vodafone Sultanlar Ligi'nde CEV Şampiyonlar Ligi bileti alan diğer 2 takım Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit oldu.

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL SÜRPRİZİ

VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit arasındaki maçta Volkan Demirel sürprizi yaşandı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, dev maçı tribünden takip etti. Volkan Demirel'e eşi Zeynep Demirel eşlik etti.

HANDE BALADIN VE BOSKOVIC YILDIZLAŞTI

VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit arasındaki eşleşmenin 2'nci maçına konuk takımın yıldızları damga vurdu. Eczacıbaşı Dynavit'in milli yıldızı Hande Baladın yüzde 59'luk hücum performansıyla ön plana çıktı. Hande Baladın mücadeleyi 15 sayı üreterek tamamladı.

Eczacıbaşı Dynavit'in Sırp yıldızı Tijana Boksovic de performansıyla alkış topladı. Sırp yıldız, VakıfBank karşılaşmasında 16 sayılık performansıyla göz doldurdu.

Yazarlar