Voleybol Tijana Boskovic'in tepkisi canlı yayına yansıdı! 'Bunu nasıl yaparsın?'

Tijana Boskovic'in tepkisi canlı yayına yansıdı! 'Bunu nasıl yaparsın?'

17.12.2023 - 16:00 | Son Güncellenme:

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank ile Eczacıbaşı şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Mücadeleye damga vuran anlardan biri Boskovic'in hakem ile olan diyaloğu oldu.

Tijana Boskovicin tepkisi canlı yayına yansıdı Bunu nasıl yaparsın

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda VakıfBank ile Eczacıbaşı şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin üçüncü setinde tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Karar değişikliği sonrası Eczacıbaşı'nda Tijana Boskovic başhakeme tepki gösterdi.

Haberin Devamı

JORDAN THOMPSON İLK SETTE PARLADI
VakıfBank'ın ABD'li yıldızı Jordan Thompson ilk sette performansıyla öne çıkan isim oldu. 9 sayı bulan Thompson bir blok sayısı aldı.

ECZACIBAŞI'NDAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ
Eczacıbaşı Dynavit ikinci sette 8 sayı geri düşmesine rağmen (4-12) setin sonunda yakaladığı ivme ile öne geçmeyi başardı ve 25-23 ile durumu 1-1'e getirdi.

Tijana Boskovicin tepkisi canlı yayına yansıdı Bunu nasıl yaparsın

CANSU ÖZBAY'DAN İTİRAZ
Eczacıbaşı'nın üçüncü sette Beyza Arıcı ile bulduğu sayı için hakemler içerde kararı verdi. VakıfBank benchi ve Cansu Özbay topun dışarıda olduğunu belirterek itiraz etti. Cansu daha sonrasında Başhakeme itirazını südürürken hakem ise kulaklığını göstererek irtibatta olduğunu söyledi.

Yapılan değerlendirme sonrasında topun dışarıda olduğuna ve sayının VakıfBank'a verilmesi kararlaştırıldı.

Haberin Devamı

BOSKOVIC'TEN TEPKİ: BUNU NASIL YAPIYORSUNUZ?
Eczacıbaşı'nın Sırp yıldızı duruma tepki gösterdi ve başhakemin yanına giderek 'Bunu nasıl yapıyorsunuz? Bu kararı nasıl değiştiriyorsunuz?' ifadelerini kullandı. O anlar canlı yayına yansıdı.

Yazarlar