ING Basketbol Süper Ligi Tofaş’tan dev atılım!

Tofaş’tan dev atılım!

04.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tofaş Basketbol Spor Kulübü Başkanı Cengiz Eroldu, artık Bursa dendiğinde akıllara basketbolun geleceğini söyledi, “Tesislerimizde yenilikler yaptık. Ayrıca Orhun Ene ile çalışıyoruz. Ben de her yerde onların yanındayım” dedi.

Tofaş’tan dev atılım

Tofaş Basketbol Spor Kulübü Başkanı Cengiz Eroldu yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Bursa’yı bir basketbol şehri yapmak istediklerini belirten Başkan Eroldu, “Artık Bursa dendiğinde insanların aklına basketbol da gelsin istiyoruz. Bir başka hedefimiz de Bursa’dan yetişen oyuncularımızın ve teknik adamlarımızın Türkiye ve dünya basketboluna katkı veren isimler olmasını sağlamak” dedi.

Haberin Devamı

Tesisler için önemli adımlar attıklarını sözlerine ekleyen Eroldu, “Bunun için iki önemli çalışma yaptık. İlki ülkemizin önemli basketbol üslerinden biri haline gelecek yeni spor salonumuz. İkincisi ise tüm Bursa’yı içine alan Yeni Nesil Tofaş projesi. Değerli teknik adamlarımız sadece takımın coach’u değil. Bursa’da aklında ve yüreğinde basketbol olan pek çok gencin ve ailenin coach’u olacak” ifadelerini kullandı.

Orhun Ene’nin basketbol için simge bir isim olduğunu sözlerine ekleyen Tofaş Başkanı, “Orhun Ene basketbolu ve Türkiye ligini çok iyi bilen bir kişi. Taraftarla takım arasında güçlü bir bağ oluşturmak adına simge bir isim yaratmak her kulübün hedefleridir. Biz bu hedeflere bu özellikleri kendisinde barındıran Orhun Ene’yle çalışarak ulaşmak istiyoruz” diye konuştu. Cengiz Eroldu, takımın mücadele ettiği her alanda başkan olarak yanlarında olacağını sözlerine ekledi.