Dünyadan Futbol Toni Kross'tan Eden Hazard'a olay sözler! 'Futbolda kimseye üzülmem'

Toni Kross'tan Eden Hazard'a olay sözler! 'Futbolda kimseye üzülmem'

21.03.2023 - 18:55 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Toni Kross, takım arkadaşı Eden Hazard hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Toni Krosstan Eden Hazarda olay sözler Futbolda kimseye üzülmem

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu Toni Kross, takımdaki geleceği tartışma konusu olan ve sık sık eleştirilerin odağında yer alan Eden Hazard hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

2019 yılında 115 milyon euro bonservis bedeli ile Chelsea'den Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard'ın İspanyol devindeki macerası beklediği gibi geçmedi. Sık sık sakatlık sorunları yaşayan Belçikalı yıldız gösterdiği performanslar ile de beklentileri karşılayamamıştı.

Toni Krosstan Eden Hazarda olay sözler Futbolda kimseye üzülmem

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Bu sezonda da teknik direktör Carlo Ancelotti'nin gözüne giremeyen ve sadece 100 dakika süre alabilen Eden Hazard, kadroda düşünülmezken geleceği hakkında tartışmalar da devam ediyor. 

Belçikalı yıldızın takım arkadaşı Toni Kross, Hazard'ın yaşadıkları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

FUTBOLDA ACIMA DİYE BİR ŞEY OLAMAZ

Takım arkadaşının yaşadıklarının zor bir durum olduğunu ancak futbolda acıma diye bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyen Kross, “Hazard’ın yaşadıkları elbette zor durumlardı ama futbolda herhangi birine ya da herhangi bir duruma acıma diye bir şey söz konusu olamaz. Eden’in yaşadığı sakatlıklara rağmen kötü bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. Ondan çok daha kötü durumdaki insanlara üzülebilirsiniz. Mesele para değil. Ben futbolda futbol için kimseye üzülmem” dedi.

Haberin Devamı