Futbol ‘Toraman beni çok üzdü’

‘Toraman beni çok üzdü’

20.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avcı: “İbrahim Toraman’a boyu kısa dediğim doğru değil. Bana verdiği cevaba çok üzüldüm. Keşke önce benimle konuşsaydı.”

‘Toraman beni çok üzdü’

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, LigTV’den Ömer Güvenç’e verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde gündem yaratan “İbrahim Toraman’ı boyu kısa olduğu için Macaristan maçı kadrosuna almadım” şeklinde bir demeç vermediğini belirten Avcı, “Macaristan maçından sonra bana ‘Neden Gökhan Zan’ı aldınız da Toraman’ı almadınız?’ diye sordular. Ben de ‘Macaristan’ı analiz etseydiniz, neden bu kararı aldığımı anlardınız’ dedim. Toraman’ın bana verdiği yanıta çok üzüldüm. Önce benimle konuşsaydı daha iyi olurdu” açıklamasını yaptı.
AVCI, ‘Toraman ağzı ile kuş tutsa milli takıma giremez’ ifadesini de kullanmadığını belirtip, “Hiçbir futbolcu için böyle konuşmam. Herkes milli takıma emek vermek ister” diye konuştu.
GENÇ çalıştırıcı, ayrıca G.Saray’ın yıldızı Selçuk İnan’ı ise sadece Hollanda maçında oynatmadığını, buna karşın ‘Selçuk’u hiç oynatmamış’ gibi bir algı oluştuğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

‘Tazminatım yok’

AVCI, hiçbir zaman istifayı düşünmediğini de belirtirken, uzun vadeli çözüm odaklı çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca sözleşmesinde tazminat maddesi de bulunmadığını söyleyen Avcı, “Maddiyat benim için hep arka planda kalmıştır” ifadelerini kullandı.