Konyaspor Torje'nin ilk gol mutluluğu...

Torje'nin ilk gol mutluluğu...

14.09.2014 - 11:40 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor’un 42 bin kişilik yeni stadyumunda fileleri havalandıran ilk futbolcu olan Gabriel Torje mutluluk yaşıyor.

Torjenin ilk gol mutluluğu...

Konya Büyükşehir Stadyumu'nun açılış maçında takımın ilk golünü atarak tarihe geçen Rumen oyuncu Gabriel Torje, böylesine önemli bir günde alınan galibiyete katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu ve devamını getireceklerine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Balıkesirspor karşısında 29. dakikada attığı golle Konya Büyükşehir Stadyumu'nda ilk golü atan oyuncu olarak tarihe geçen Gabriel Torje, kulübün sitesine yaptığı değerlendirmede, "Böylesine önemli bir günde tarihe geçtiğim ve kazandığımız için mutluyum. Bakıldığında oyun içerisinde ilk bölümler hariç istediklerimizi yaptık. Kontrol bizdeydi. Bunu iyi kullandık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim. Böylesine güzel bir statta önemli bir galibiyete imza atan ve tarihe geçen takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Attığım golde güzeldi. Ama bizim için önemli olan hedeflerimiz doğrultusunda kazanmaktı. Bunda benimde payım oldu. Katkısı olan herkesi kutluyorum. Bu maçı artık unutup önümüzdeki maçları düşünmeye başlayacağız. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Sakat arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla daha iyi olacağız ve iyi işlere imza atacağız. Buna inancımız tam" diye konuştu.