Skorer Toshack cezaya doymuyor

Toshack cezaya doymuyor

02.04.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Toshack cezaya doymuyor

Toshack cezaya doymuyor

Beşiktaş'ın, son 15 gün içinde iki kez daha disiplin kuruluna sevkedilen teknik direktörü, en hırçın teknik adam oldu. Ligin ilk yarısında hakem Muhittin Boşat hakkındaki sözleri nedeniyle bir ay ceza verilen Toshack'ın iki ayrı suçtan da toplam 45 gün hak mahrumiyeti cezası alacağı öğrenildi

LİGİN ilk yarısında oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrası hakem Muhittin Boşat'a hakaret ettiği için bir ay hak mahrumiyeti cezası alan Toshack, son 15 gün içinde iki ayrı suçtan dolayı da iki kez daha disiplin kuruluna sevkedilince ligin en hırçın teknik adamı oldu.
İstanbulspor - Beşiktaş maçı sonrası hakem Oğuz Sarvan'ın girişimleri sonucu peşpeşe disiplin kuruluna gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörü'nün "sabıkalı" işlemi göreceği, bu doğrultuda iki ayrı suçtan toplam 45 gün hak mahrumiyeti cezası alacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'tan adeta kaçarcasına ülkesine giden ve FIFA'ya şikayet edilen Letchkov için Bulgar heyeti dün İstanbul'a geldi. Fulya'daki antrenmanı izleyen Bulgaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Hıristo Bonev ve Federasyon Genel Sekreteri Ivan Vudsu, Toshack ile kısa bir görüşme yaptı. Beşiktaş'ın anlayışlı davranmasını isteyen Bonev, "Letchkov'un yaptığı profesyonelliğe sığmaz. Beşiktaş ile sözleşmesi varken, nasıl geri döndü anlayamadık. Bunu federasyon olarak tasvip etmiyoruz. Milli takımı da zor durumda bıraktı. Toshack ile görüştük ve kendisinden biraz daha anlayış göstermesini istedik. Artık sorunlar Letchkov ile Beşiktaş kulübü arasında çözülecek" dedi. Galli hocanın ise Bonev'e, konunun ancak Bulgar futbolcunun İstanbul'a gelmesi halinde çözümlenebileceğini söylediği öğrenildi.

Bu arada, John Benjamin Toshack, Bursaspor ve Galatasaray maçları öncesi takımı ikiye bölerek, iki tarafa da farklı bir çalışma programı uyguluyor. Galli çalıştırıcı pazartesi günü haftanın ilk antrenmanında aslara düz koşu yaptırırken, yedekleri özel çalıştırdı. Salı günü de aslara izin verdi. Yedekler ise yine özel olarak çalıştılar. İlk onbiri dün de Kasımpaşa maçında oynatmayan Toshack, bu futbolculara ayrı bir program uyguladı.
Galli hocanın, son zamanlarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle takımı iki ayrı gruba ayırdığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ, Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçını 2 - 1 kazandı. Yedek oyuncular ve gençlerden kurulu bir ekiple sahaya çıkan Beşiktaş'ta, sakatlığı geçen Alpay da bu karşılaşmada denendi. Siyah - Beyazlı oyuncunun bazı pozisyonlarda ürkek olduğu gözlendi. Alpay'ın, iyileşmesine karşın Bursaspor maçında riske edilmeyeceği bildirildi. Beşiktaş'ın gollerini Osman ile Aydın atarken, konuk ekibin sayısını Ergun kaydetti.

BEŞİKTAŞ'ta yeniden başkanlığa seçilen Süleyman Seba, ilk toplantısını bugün yapacak. Mazbatalarını dün alan Seba ve yöneticiler bugün Akaretler'deki kulüp binasında biraraya gelerek görev bölümü yapacak. İkinci başkanlığa Recep Yazıcı'nın, asbaşkanlıklara ise Olgun Kömürcü ile Recai Uğurluoğlu'nun getirilmesi bekleniyor. Muhasip üyeliğe Fahrettin Curoğlu, genel sekreterliğe de Tankut Dinç en yakın adaylar olarak gösterildi. Basın sözcülüğünü ise Cenk Koray üstlenecek.