Skorer Toshack'ın kupa planları

Toshack'ın kupa planları

24.03.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Toshack'ın kupa planları

Toshackın kupa planları

Toshack, G.Saray maçında forvette kararsız kalırken, Hakan Şükür'ü Ertuğrul ile durdurmayı kararlaştırdı. Galli hoca, Oktay'ın gol yollarındaki formsuzluğu yüzünden, Amokachi'nin yanında oynatacağı isim konusunda tedrigin oldu. Ancak Toshack'ın büyük bir olasılıkla Nihat'a forvette yer vereceği bildirildi

TÜRKİYE Kupası'nın finalinin ilk ayağında yarın Galatasaray ile zorlu bir mücadele yapacak olan Beşiktaş, son hazırlığını bugün gerçekleştirecek.
Fulya'da dün sabah yapılan taktik ağırlıklı antrenmanda Teknik Direktör John Toshack'ın forvette kararsız olduğu gözlendi. Oktay'ın gol yollarındaki formsuzluğu Toshack'ı bu derbi öncesinde düşündürürken, Galli hocanın Amokachi'nin yanında oynatacağı isim konusunda kararsız kaldı. Toshack'ın bu karşılaşmada Oktay ile Nihat arasında tercih yapacağı belirtildi.
Bu arada Toshack'ın Galatasaray'ın forvetteki kozu Hakan Şükür'ü Ertuğrul ile etkisiz hale getireceği kaydedildi. Siyah - Beyazlı ekipte, Ertuğrul büyük bir olasılıkla yeniden eski yeri stopere dönecek.
Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün noktalayacak olan Siyah - Beyazlı takım daha sonra kampa girecek. Öte yandan Beşiktaş Türkiye Kupası'nı alması halinde toplam 50 milyar prim dağıtılacak.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Toshack ve Kaptan Recep'in cezaları bugün belli olacak. Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, İstanbulspor - Beşiktaş maçı sonrası hakem Oğuz Sarvan'a hakaret eden Galli hoca ile Recep'in cezasını bugün verecek. Toshack'ın bir ay hak mahrumiyeti cezası, Recep'in ise bir ya da iki maç ceza alacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Toshack'ın, Yankov aracılığıyla haber gönderdiği Letchkov Galli hocanın çağrısına olumlu yanıt verdi ve İstanbul'a geleceğini bildirdi. Bulgar oyuncu önümüzdeki hafta gelecek ve bir süre PAF takımıyla antrenmanlara çıkacak. Bu arada Letchkov, FIFA'nın uyarısı üzerine Bulgaristan Milli Takım kadrosundan da çıkarıldı. Letchkov, yarın oynanacak olan Bulgaristan - Makedonya maçında oynayamayacak. Öte yandan Siyah - Beyazlı ekip, Galatasaray maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BEŞİKTAŞ'ta hafta sonunda yapılacak olağan kongre için geri sayım başlarken, başkan adayları liste çalışmalarına hız verdi. Kongrede adaylığını koyan Süleyman Seba, İhsan Kalkavan ve Ali Çavuşoğlu yönetim listelerini yarın akşam 17.00'ye kadar Divan Kurulu'na teslim edecekler. Kongrenin en güçlü adaylarından Süleyman Seba'nın listesinde kesinlik kazanan isimlerin başında Recep Yazıcı, Olgun Kömürcü, Emin Önal, Cengiz Altutar, Latif Ayaz, Fahrettin Çuroğlu, Tankut Dinç, Affan Keçeci ve Süleyman Eren yer alıyor. Muhalefetin lideri İhsan Kalkavan'ın ise Turgay Ciner, Nevzat Demir, Ahmet Hamoğlu, Cemil Kazancı, Bahattin Beyoğlu, Zafer Yıldırım, Kenan Kurşunoğlu, Behçet Ümitlen, Yılmaz Kaptanoğlu ve Kaya Sabancı gibi isimlerle seçime girecek.

Yazarlar