Trabzonspor Trabzon’a ‘milli’ fırsat

Trabzon’a ‘milli’ fırsat

08.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’a yenilmesine rağmen umut veren bordo-mavililer, sakat oyuncuların iyileşmesi açısından milli maç arasını fırsat olarak görüyor. Bu süreçte Castillo, Yusuf ve Onur hazır hale gelecek, Güray Vural’ın da durumuna bakılacak.

Trabzon’a ‘milli’ fırsat

Beşiktaş’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Trabzonspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı, sakat futbolcularının iyileşmesi açısından bir fırsat olarak görüyor. Galatasaray maçında sakatlanan ve uygulanan tedavi programının ardından takımdan ayrı koşulara başlayan Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo, bu sürede takımla çalışma imkanı bulacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş maçında ayağına aldığı darbeyle sakatlanan Yusuf Erdoğan ile aynı maçta sol dizinde zorlanmaya bağlı füzyon oluşan Onur Recep Kıvrak, tedavi sürecini milli takım arasında geçirmiş olacak. Tedavisi süren Güray Vural’ın durumu da milli maç arasında değerlendirilecek.

Öte yandan, Beşiktaş karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Uğur Demirok, 21 Kasım’da Antalyaspor ile yapacakları maçta görev yapamayacak.

50. Yıl logosu

Bu arada Trabzonspor’un 50. yıla özel bir logonun tasarımı için düzenlediği yarışma sonuçlandı. 2500’ün üzerinde logonun gönderildiği yarışmada ön değerlendirmeyi geçerek halk oylamasına sunulan logolar arasından Murat Küçükibrahimoğlu 2017 oyla ‘Halkın Birincisi’ seçildi.

Haberin Devamı

Trabzon’a ‘milli’ fırsat