Trabzonspor Trabzon çıkış peşinde

Trabzon çıkış peşinde

09.11.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligde oynadığı son üç maçta altı puan kaybeden bordo-mavililer, Malatya’yı yenerek kara bulutları dağıtmak istiyor.

Trabzon çıkış peşinde

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve üst üste yaşadığı üç beraberlikle zirve yarışında önemli kayıplar yaşayan Trabzonspor Yeni Malatyaspor’u devirerek çıkışa geçmek istiyor.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımda zorlu mücadele öncesi Mustafa Akbaş ile Yusuf Yazıcı’nın sakatlıkları devam ediyor. Bu iki oyuncusundan faydalanamayacak olan teknik direktör Ünal Karaman’ın, Bursaspor maçındaki 11’inde tek değişiklik yapması bekleniyor. Son maçta hem teknik heyet hem de taraftarla sorun yaşayan ve 500 bin TL ceza alan Burak Yılmaz’ın yerine Nwakaeme’nin görev alabileceği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor ile Yeni Malatya, bugün ligde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce ilk olarak 2017-18 sezonunda karşılaştı ve ilk yarıda Trabzonspor sahasında oynadığı maçı 4-1 kazandı, deplasmanda ise rakibine 1-0 mağlup oldu. Söz konusu karşılaşmalarda Trabzonspor 4, Malatyaspor ise 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Üç eksik var
Süper Lig’de bugün Yeni Malatya ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı ve kente gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların taktik ağırlı bir idman yaptığı öğrenildi. Karadeniz ekibinde Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Akbaş kafilede yer almadı.
Trabzon çıkış peşinde

Yazarlar