Skorer Trabzon’dan son teklif

Trabzon’dan son teklif

28.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerin, Alper Potuk için umutları tükenmedi. Yönetimin, Eskişehirspor ile görüşeceği, kırmızı-siyahlıların ise genç yıldıza karşılık Alanzinho’yu istediği bildirildi

Trabzon’dan son teklif

Trabzonspor, bir yandan Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürürken, devre arası transfer döneminin son günlerinde de yeni bir atağa hazırlanıyor. Bordo-mavili yönetimin Eskişehirsporlu Alper Potuk’u transfer etmek için kulübüyle bir kez daha görüşeceği bildirildi.
Süper Lig’de pazar günü seyircisiz oynanacak maçta Ankaragücü ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, Eskişehirspor’un yıldızı ve transfer döneminin en çok konuşulan ismi Alper Potuk’u kadrosuna katmak için harekete geçti. Yönetim transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kala genç yıldızın transferi için son bir hamle daha yapma kararı aldı.
Yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş’in de Eskişehirspor ile oynanan maçta yakından izleme şansı bulduğu ve performansını çok beğenerek tam not verdiği Alper Potuk’u almak için temasa geçerken, Eskişehirspor’un yıldız oyuncusuna karşılık bordo-mavililerin Brezilyalı futbolcusu Alanzinho’yu istediği öğrenildi.
Öte yandan Legia Varşova kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada Trabzonspor ve Almanya’dan Kaiserslautern’in temsilcilerinin 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ariel Borysiuk’ u takip altına aldıkları belirtildi.

Haberin Devamı

Brozek Rangers’a doğru
İskoçya’nın köklü kulüplerinden Glasgow Rangers’ın bordo-mavili takımın Polonyalı golcüsü Pawel Brozek ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmak üzere olduğu bildirildi. İskoç basınında Menajer Bolek’in transferi doğruladığı belirtildi.

Yazarlar