Trabzonspor Trabzon’dan tehlikeli çıkış

Trabzon’dan tehlikeli çıkış

08.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genel Sekreter Hasan Yener, Beşiktaş maçına başka hakem atanmasını istedi, “Tribünlerin Aydınus’un yanlış bir düdüğüne vereceği tepki abartılı olabilir. Beklentimiz bu karşılaşmadan affını istemesi” dedi

Trabzon’dan tehlikeli çıkış

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Beşiktaş maçına Fırat Aydınus’un verilmesine tepki gösterdi. Aydınus’un atanmasını duyduklarında şoke olduklarını söyleyen Yener, ”Fırat Aydınus, Türkiye’nin en iyi hakemlerinden biri, Avrupa’da maç yönetiyor doğru. Ama Fırat Aydınus’un herkesin hafızasında yer etmiş bir açıklaması var ’Ben Beşiktaş’ın tribünlerinden geldim’ diye. Bunu kimsenin unutması mümkün değil” ifadelerini kullandı. Fırat Aydınus’un geçen sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki Trabzonspor-Beşiktaş maçını da yönettiğini dile getiren Yener, şöyle devam etti:
“Bu maçta aleyhimize bir penaltı verildi, Celustka oyundan atıldı, son dakikada attığımız nizami gol Egemen’e faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi ve mağlup olduk. Şimdi bu örnekler, Aydınus’un bu açıklamaları ortadayken, bu hafta boyunca çok güvendiğimiz Sayın Zekeriya Alp’in konuşmaları gündemdeyken, Aydınus’un bu maça verilmesi büyük bir yanlış.”
Yener, Aydınus ile Trabzonspor olarak diğer bütün maçlara çıkmaya hazır olduklarını kaydederek, ”Ancak bu maçın hakemi Aydınus olmaz. Tribünlerin Aydınus’un yanlış bir düdüğüne vereceği tepki oldukça abartılı olacaktır. Umuyorum ve beklediğim de o, Fırat Aydınus MHK’ye başvurup bu atamayla ilgili affını isteyecektir ve başka bir atama yapılacaktır. En sağlıklı, doğrusu olan bu” dedi.

Haberin Devamı

‘Çay içmeye gelmiyorlar’
Başkan Sadri Şener, kendisine yönelik eleştirilere sert yanıtlar verdi. Borsada sattıkları hisseleri yarın geri alabileceklerini vurgulayan Şener, “Ama halk şunu istiyorsa; borsayı satma, kredi kullanma, yöneticiden para alma, sponsordan para alma, kulübü idare et. Yok öyle bir şey. Hayal de etmesinler. Şu kısa dönemde ’Başkan ayrılsın, yönetim ayrılsın’ falan deniyor. Onlar çok basit işler. Yazarsın bir kağıda, ayrılırsın. Sonra? Sonrasını nasıl yöneteceksin? Birileri çıkar tabi ama bu ekonomik büyüklüğü idare edecek bir arkadaş daha buraya çay içmeye gelmedi. Gazeteler üzerinden haberleşiyorlar bizimle. Buyursun, burada suratına anlatayım neyin ne olduğunu” ifadelerini kullandı.