Trabzonspor Trabzon’un kare ası

Trabzon’un kare ası

17.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Orhan Gülle, Muhammet Demir, Erkan Zengin ve Şener Özbayraklı’nın teknik heyetin listesinde ilk sıralarda olduğu ortaya çıktı

Trabzon’un kare ası

Süper Lig’in son 5 haftasında UEFA Avrupa Ligi biletini kapmayı hedefleyen Trabzonspor bir yandan da transfer için düğmeye bastı.
Bordo-mavili kulübün, Gaziantepsporlu Orhan Gülle ve Muhammet Demir ile Eskişehirspor’da forma giyen Erkan Zengin ve Bursasporlu Şener Özbayraklı için şimdiden nabız yoklamaya başladığı bildirildi. İlk etapta kulüpleriyle sözleşmesi bitecek futbolcuları kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibinin, Orhan Gülle ve Erkan Zengin’i yakın takibe aldığı kaydedildi.
Beşiktaş’ın Cenk Tosun transferinde yaptığı gibi iki futbolcuya sezon bitmeden imza attırmak isteyen bordo-mavililer, Gaziantepspor ve Eskişehirspor’dan, Orhan ve Erkan’la görüşmek için izin istedi. Muhammet Demir ve Şener Özbayraklı’nın da Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’nın listesinde ilk sıralarda yer aldığı vurgulandı. Mandıralı’nın dört oyuncuyu da kadrosunda görmek istediği ifade edildi.
Bu arada Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Zokora sezon sonunda ayrılmak için yönetime başvurdu. Fildişili oyuncunun, Dubai ve Katar’ın yanı sıra ABD’den gelen teklifleri değerlendirmek istediği öğrenildi. Zokora gibi kadro dışı olan Colman ise henüz ayrılma talebinde bulunmadı.

Yazarlar