Trabzonspor Trabzon'da maç bitti, ortalık karıştı

Trabzon'da maç bitti, ortalık karıştı

02.10.2015 - 21:53 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Torku Konyaspor karşılaşmasının bitmesinin ardından Avni Aker bir anda karıştı.

Trabzonda maç bitti, ortalık karıştı

Trabzonspor’un Torku Konyaspor’a 2-1 kaybetmesinin ardından Avni Aker’de ortalık karıştı. Bordo-mavili taraftarlar, maç boyunca tartışmalı kararlar veren hakem Süleyman Abay’a sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

90. dakikada Erkan Zengin’in atılmasıyla alevlenen tepkiler, bitiş düdüğüyle daha da arttı. Açık tribünde oturan taraftarlar ilk olarak sahaya girmek istedi. Polislerin yoğun çabası sonrası herhangi bir tatsızlık yaşanmadı. Bazı münferitler de hemen engellendi.

Mağlubiyetin sorumlusu olarak Abay’ı gören taraftarlar, stat dışında da sakin kalamadı. Uzun süre hakemlerin aleyhinde tezahüratlar yapıldı.

ŞOTA OTOBÜSTEN İNDİ TARAFTARLARIN YANINA GİTTİ
Karşılaşmanın ardından takımların ve yöneticilerin çıkış yaptığı VIP kapısı önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu uzun süre "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yaptı. Bordo-mavili futbolcuları taşıyan takım otobüsünün stadyumdan ayrılması sırasında bazı taraftarların otobüse pet şişe ve yumurta attığı görüldü. Bu sırada otobüsü durdurarak inen teknik direktör Şota Arveladze, taraftarların yanına giderek bir süre konuştu. "Tüm sorumluluk benim, özür diliyorum" diyen Şota Arveladze, taraftarların yanından ayrılarak tekrar otobüse bindi. Şota'nın yanlarına gelmesinin ardından taraftarların takımı alkışlaması dikkat çekti.
HAKEMLER ARKA KAPIDAN ÇIKARILDI
Bu arada hakem Süleyman Abay ve yardımcıları güvenlik nedeniyle stadyumun başka bir kapısından çıkarıldı.