Trabzonspor Trabzon'dan ambargo!

Trabzon'dan ambargo!

13.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göreve başladığı günden bu yana idmanları kapatan Teknik Direktör Ersun Yanal, devre arası kamp çalışmalarında da bu geleneği sürdürdü. Tatilin ardından ilk idmanını yapan Trabzonspor, 50 gündür medyadan uzak kaldı.

Trabzondan ambargo

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, taraftar ile medya arasında duvar ördü! Geldiği günden bu yana antrenmanları kapalı kapılar ardında gerçekleştiren Ersun Hoca, bu kuralından vazgeçmedi. Tatilin ardından dün ilk antrenmanını yapan bordo-mavililer 50 gündür medyadan uzak kaldı.

Haberin Devamı

Yanal, son olarak 24 Kasım’daki antrenmanın ilk 15 dakikasını basın mensuplarına açmıştı. Aradan geçen süre içinde sadece 10 Aralık’ta Polonya deplasmanında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde kurallar gereği yine ilk 15 dakikası basına açık olarak çalışan bordo-mavili takım, ikinci yarı hazırlıklarına da yine basına kapalı olarak başladı.

Balıkesirspor maçının ardından yapılan altı günlük izinden sonra dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yenilenen kondisyon salonunda iş başı yapan bordo-mavililer, ısınma hareketlerinin ardından kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenmana Afrika Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Belkalem, Medjani, Yatabare ve Constant ile sakatlığı bulunan Deniz Yılmaz katılmadı.

Haberin Devamı

Bu arada Trabzon’da 3 gün önce etkili olan kar yağışı nedeniyle tesislerdeki sahaların temizleme çalışmalarının sürdürüldüğü de belirtildi.

Yazarlar