Trabzonspor Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta yönetimini tanıttı

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta yönetimini tanıttı

04.12.2015 - 16:24 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un başkan adaylarından Muharrem Usta, Yönetim Kurulu listesini tanıttı.

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta yönetimini tanıttı

Bordo mavili takımın yarın yapılacak Olağan Genel Kurul'unda başkanlığa adaylığını koyan Muharrem Usta, Zorlu Otel'de yönetim kurulu listesini kamuoyuna tanıttı. 'Birlikte yürüyeceğiz' ve '50'inci Yılda Şampiyonluğa' yazılarıyla donatılan salondaki tanıtım etkinliğini çok sayıda vatandaş da izledi. Tanıtım öncesi kulüp tarihi ve kulübe emek veren başkanlara ilişkin yapılan sunumda kullanılan, "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur" ifadesi alkış aldı.

Haberin Devamı

Yeni bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Muharrem Usta, "Bizim için şampiyonluk ve sportif başarı, olmazsa olmazdır. Güç dengelerimizle Trabzonspor'a katkı sağlayacak ve derleyip toparlayacak yeni bir yönetim anlayışı ile bu yola çıktık. Bu yolculuk hepimize, tüm Trabzonsporlulara kutlu olsun" dedi. Muharrem Usta, şöyle devam etti:

"ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA HEDEF YOK"

"50'inci yılda şampiyonluğa hedefiyle arkadaşlarımızla birlikte yeniden yola koyulduk. Yeniden yola koyulduk çünkü üzerimizde o şanlı tarihin bizlere yüklemiş olduğu bir yük var. Bu tarihi içine sindirmiş olan milyonlarca Trabzonspor taraftarı için şampiyonluktan başka hiçbir hedef olamaz. Türkiye ve bütün Trabzonsporlular inansın ki bu şanlı tarihin sayfalarına yeni sayfaları mutlaka ekleyeceğiz. Bu yol hepimiz açısından değerli bir yol. Zor bir yol belki ama siz var oldukça, milyonlar var oldukça, yola çıktığımız ekip arkadaşlarımızla birlikte hangi engeller önümüzde olursa olsun, hangi zorluklarla karşılaşıyorsak karşılaşalım o mutlu sonlara ulaşacağımıza inandık."

Haberin Devamı

Yeni bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını kaydeden Muharrem Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ekonomik olarak zor durumda olabiliriz. Sportif olarak büyük sıkıntılar içerisinde olabiliriz. Belki ve en önemlisi, itibar olarak asla ve asla içimize sindiremeyeceğimiz durumla karşı karşıya olabiliriz. Ama bu camianın büyük dinamiklerine inancımızla camiaya buradan açık ve net seslenmek istiyorum. Zor şartlarda da olsak, büyük Trabzonspor'un gücü, markası ve değeri ve, '50'inci yılda şampiyonluğa koşuyoruz' sloganıyla yola çıkıyoruz. Bizim için şampiyonluk ve sportif başarı olmazsa olmazdır. Güç dengelerimizle Trabzonspor'a katkı sağlayacak ve derleyip toparlayacak yeni bir yönetim anlayışı ile bu yola çıktık. Bu yolculuk hepimize, tüm Trabzonsporlulara kutlu olsun."

Usta'nın konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri özgeçmişleri okunarak tek tek sahneye çağırıldı. Muharrem Usta'nın listesinde şu isimler bulunuyor:

"Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof.Dr.İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof.Dr.Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy"

Yazarlar