Skorer Trabzonspor’da gözler Sümer’de

Trabzonspor’da gözler Sümer’de

11.12.2008 - 14:19 | Son Güncellenme:

.

Trabzonspor’da gözler Sümer’de

TRABZONSPOR’da ara transfer dönemi için önce Belçika, ardından da Brezilya’da bazı futbolcuları izleyen Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Yönetim Kurulu’na detaylı bir rapor sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Turkcell Süper Ligi’nin zirvesinde yer alan Trabzonspor, ara transferde kadrosunu bir iki takviye ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Transfer için öncelikli tercihini yabancı futbolculardan yana kullanmayı planlayan bordo mavili yönetim, önce Belçika’ya, oradan da Brezilya’ya giderek bazı futbolcuları izleyen Futbol Koordinatörü Özkan Sümer’in sunacağı raporu bekliyor. Ancak Sümer’in raporunda Brezilyalı futbolcuların yüksek bonservis bedellerinden yakınacağı ve olumlu rapor sunmayacağı iddia edildi. Buna rağmen Sümer’in, Ersun Yanal’ın isteği üzerine izlediği bazı futbolcuları da çok beğendiği öğrenildi.

YANAL KADRODA İSTİKRARI SAĞLADI

Bu arada Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, kadroda istikrarı sağladı. Bu sezon birçok maçta sahaya birbirine çok yakın 11’ler süren Yanal, en çok değişikliği ise savunmanın sağında Serkan ve Tayfun arasında yapıyor. Bir çok maçta Serkan’ı orta sahaya çekerek Tayfun’u sağbekte oynatan Yanal’ın ideal 11’i şu şekilde: Sylva - Serkan (Tayfun), Song, Egemen, Cale - Yattara, Hüseyin, Selçuk, Colman - Gökhan, Umut

Haberin Devamı

GÖKHAN SUSKUNLUĞUNA SON VERMEK İSTİYOR

Trabzonspor forması altında 5 maçtır gol atamayan Gökhan Ünal, Bursaspor maçında suskunluğunu bozmayı planlıyor. 14. hafta itibariyle 5 gol atıp, 5 asist yapan Gökhan Ünal, gol sıkıntısını bir an önce çözeceğini belirterek, “Taraftarların benden gol beklediğini biliyorum. Bursaspor maçında hem kendi gol özlemime hem de taraftarların benden beklentilerine karşılık vereceğim. Takım içerisindeki arkadaşlık ortamı benimde moralimi üst düzeyde tutmamı sağlıyor. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.