Trabzonspor Trabzonspor için bavullarını hazırlamıştı! Transfer gerçekleşmeyince menajeri konuştu

Trabzonspor için bavullarını hazırlamıştı! Transfer gerçekleşmeyince menajeri konuştu

10.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un ara transfer döneminde anlaşma sağladığı ancak imza attırmadığı Eric Junior Bocat'ın menajeri konuştu. Eric Junior Bocat'ın menajeri, Trabzonspor'un transferi neden gerçekleştirmediğini açıkladı.

Trabzonspor için bavullarını hazırlamıştı Transfer gerçekleşmeyince menajeri konuştu

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosuna sadece 1 takviyede bulundu. Bordo-mavililer, Thomas Meunier hamlesiyle sağ bek rotasyonunu güçlendirdi. Sol bek transferi için adı anılan ve anlaşma sağlanan Eric Junior Bocat'la ise resmi imzalar atılmadı.

Haberin Devamı

24 yaşındaki futbolcunun kulübü ve kendisiyle anlaşma sağlanmasına rağmen transferin gerçekleşmemesi sonrası menajeri konuştu. Eric Junior Bocat'ın menajeri Jeudy, Fransız yıldızın transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.

Jeudy verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı: "Eric tüm gece telefon bekledi ama herhangi bir haber gelmedi. Bu nedenle büyük hayal kırıklığına uğradı. Bizim için her şey bitti."

Eric Junior Bocat'ın Trabzonspor'a transfer olmak için bavullarını dahi hazırladığı ancak imzanın atılmadığı vurgulandı. Öte yandan Eric Junior Bocat'ın kulübü St. Truiden'in de son anda fiyat yükselttiği iddiaları ortaya atıldı.

24 yaşındaki sol bek bu sezon St. Truiden'de 26 maça çıktı. Eric Junior Bocat bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. Senegal asıllı Fransız sol bek aynı zamanda 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Eric Junior Bocat'ın Belçika temsilcisiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro.

Dijon altyapısında futbola başlayan Eric Junior Bocat daha sonra Brest altyapısı, Lille altyapısı ve Mouscron'da da oynadı.

Yazarlar