Trabzonspor Trabzonspor, Özer Hurmacı'yı Borsa'ya bildirdi

Trabzonspor, Özer Hurmacı'yı Borsa'ya bildirdi

15.05.2015 - 15:13 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, takımda kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı ile anlaşmaya vararak Borsa'ya bildirdi.

Trabzonspor, Özer Hurmacıyı Borsaya bildirdi

Trabzonspor, Özer Hurmacı'nın satın alma opsiyon hakkını kullanaraak Kasımpaşa'yı bilgilendirdiğini borsaya bildirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü, geçen sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa'dan kadrosuna kiralık olarak kattığı Özer Hurmacı için satın alma opsiyonunu kullandı.
Bordo-mavili kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği bildirimde, "Kulübümüz ile Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ arasında 29 Ocak 2014 tarihinde profesyonel futbolcu Özer Hurmacı'nın Trabzonspor AŞ'ye geçici transferi konusunda akdedilen geçici transfer sözleşmesi hükümleri uyarınca tarafımıza tanınan, futbolcunun kulübümüze kesin transferine ilişkin opsiyon hakkı kullanılarak durumdan muhatap kulüp bilgilendirilmiştir" ifadelerine yer verdi.
Trabzonspor, Kasımpaşa'dan 1,5 yıl için 500 bin avroya kiraladığı Özer Hurmacı için satın almanın gerçekleşmesi halinde bu kulübe 1 milyon 500 bin avro+KDV ödeyecek.
Sözleşmeye göre, geçen sezonun ikinci yarısından sezon sonuna kadar 450 bin avro garanti ücret alan orta saha oyuncusuna bu sezon ise 900 bin avro garanti ücret ödenecek.

Haberin Devamı

Özer ile anlaşma tamam

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan kiraladığı Özer Hurmacı ile anlaşmaya vardı. Kiralık sözleşmesindeki opsiyonun kullanılması için son güne kadar bekleyen Trabzonspor yönetimi Özer'e yaptıkları teklifin ardından anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Kulüp Genel Sekreteri Köksal Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa Kulübü'nden 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrolarına dahil ettiklerini söyledi.
Güney, Hurmacı'nın Trabzonspor için önemli bir oyuncu olduğu kaydederek, anlaşmaların tamamlanmasının ardından bu futbolcuyla yeni bir sözleşme yapacaklarını sözlerine ekledi.
En son Bursaspor karşısında 1-0 elde edilen galibiyetin golüne imza atan Özer Hurmacı, bu sezon 31. hafta sonunda 6 gol kaydetti.
Trabzonspor Kulübü'nün, Kasımpaşa Kulübü'ne, Özer Hurmacı'nın bonservisi için 1,5 milyon euro ve KDV bedeli ödeyeceği öğrenildi.