Trabzonspor Trabzonspor sırayı savdı!

Trabzonspor sırayı savdı!

12.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligde her takımın farklı dönem yaşayacağına dikkat çeken Marin, “Biz bu dönemi geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Bizim yaşadığımız gibi diğer takımlar da inişler çıkışlar yaşayacaktır” diye konuştu.

Trabzonspor sırayı savdı

Trabzonspor’un Chelsea’den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Marko Marin, kulübün istemesi durumunda kariyerine Trabzonspor ile devam edebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ntvspor’a konuşan bordo-mavili futbolcu, bordo-mavililerin sezona 4 maçta 3 galibiyetle başlamasının ardından gelen 3 mağlubiyetin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirterek, “Galatasaray maçına kadar iyi futbol oynadık ve bunun karşılığını aldık. O karşılaşmada ise fırsatlar yakalamamıza rağmen yenildik. Bu maalesef bizim için bir kırılma dönemi oldu ve sonraki iki maçı da kaybettik. Bu süreçte milli takım arası bize iyi gelecektir. Eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Ligde istikrarlı olan takımın sezon sonunda ipi göğüsleyeceğini ifade eden Marin, “Bizim yaşadığımız gibi diğer takımlar da inişler çıkışlar yaşayacaktır. Biz bu şanssız dönemi geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Hiçbir maç çantada keklik değil. Kim ligi sonuna kadar istikrarlı bir şekilde götürürse şampiyon olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Constant sakatlandı

Gine Milli Takımı’nda yer alan Kevin Constant’tan kötü haber geldi. Şota Arveladze’nin bu sezon sol bekte kullandığı tecrübeli futbolcu, Cezayir ile yapılan hazırlık maçında sakatlandı. Constant’ın Fas mücadelesinde tedbir amaçlı forma giyemeyeceği aktarılırken, durumunun tam olarak netleşmediği ifade edildi.