Trabzonspor Trabzonspor umut dolu! Hedef galibiyetle başlamak

Trabzonspor umut dolu! Hedef galibiyetle başlamak

11.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de başarısız bir sezonu geride bırakan ve kadrosunda büyük bir değişime giden bordo-mavililer, yeni dönemi Antalyaspor galibiyetiyle açmak istiyor.

Trabzonspor umut dolu Hedef galibiyetle başlamak

Trabzonspor, Süper Lig’de sezona yeni başkan ve hocasıyla yeni umutlarla girmeye hazırlanıyor. Ligin açılış maçı olan Antalyaspor müsabakasıyla iyi bir start vermek isteyen Karadeniz ekibi bu sezon yeni bir sayfa açma hedefinde.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takıma geçen sezon nisan ayında katılan ve 8 resmi müsabakaya çıkan teknik direktör Nenad Bjelica, bu karşılaşmalardan 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Geride kalan sezonun son maçında Başakşehir’e 3-1 kaybeden Bjelica, başarı hedefine ulaşmak için yeni sezona da galibiyetle girmek istiyor.

Yeni sezonda kadrosuna Dimitrios Kourbelis, Joaquin Fernandez, Mislav Orsic, Tonio Teklic, Göktan Onuralp Çevikkan, Filip Benkovic ve Mehmet Can Aydın ile 6 futbolcu katan Trabzonspor’da tamamlanamayan transferler ile bazı oyuncuların sakatlıkları nedeniyle önemli eksiği bulunuyor. Rakibi karşısına eksik kadroyla çıkmaya hazırlanan Bjelica’nın özellikle savunma ağırlıklı bir sistemle oyun kurgulayacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı