Trabzonspor Trabzonspor'a Stefano Denswil'den kötü haber

Trabzonspor'a Stefano Denswil'den kötü haber

17.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor savunmasında yer alan Stefano Denswil’den kötü haber geldi. Tecrübeli stoperin 3-6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirlendi.

Trabzonspora Stefano Denswilden kötü haber

Samsunspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililerin önceki gün yapılan antrenmanında sağ uyluk arka bölgesinde ağrı hisseden futbolcunun MR’ından beklenmedik bir haber geldi. Kulüp Doktoru Halil Polat, “Denswil’in sağ uyluk arka bölgesinde kas (hamstring) yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır” dedi.

Haberin Devamı

Bu durum, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın canını sıktı. Burun ameliyatı olan Marc Bartra, maskeyle idmanlara katılmasına rağmen, Samsunspor karşısında riske edilmeyeceği ifade edildi. Avcı, Hüseyin Türkmen ya da hazırlık maçlarında stoper olarak denediği ön libero Gbamin’e görev verecek. Tecrübeli teknik adam, sağlık heyetiyle yapacağı görüşme sonrasında ise Fenerbahçe kadrosunu belirleyecek.

Larsen döndü

Ziraat Türkiye Kupası’nda Yılport Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Trabzonspor’da, Dünya Kupası’nda yer alan Jens Larsen de takıma katıldı. Böylece bordo-mavili ekipte, sakatlar dışında eksik kalmadı.

Fener taraftarı alınmayacak

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında, 24 Aralık’ta Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak maça deplasman taraftarının alınmamasına karar verildi. Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu’nun dün Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında yaptığı toplantıda, karşılaşma “A riskli” kategoride kabul edildi ve sarı-lacivertlilerin maça giremeyecekleri duyuruldu.

Haberin Devamı

Yazarlar