Skorer Trabzonspor'a yeni otobüs

Trabzonspor'a yeni otobüs

16.12.2010 - 16:19 | Son Güncellenme:

.

Trabzonspora yeni otobüs

Trabzonspor futbol takımının seyahatlerinde kullanacağı yeni otobüsün teslim töreni yapıldı.

Novotel’de düzenlenen törene, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş, Anadolu Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Üst Yöneticisi Tuncay Bekiroğlu ile futbolcular Serkan Balcı ve İbrahima Yattara katıldı.

Sadri Şener, daha önce yaptığı başkanlık döneminde kulübe ilk otobüsü kendisinin aldığını anımsatarak, "O dönemden bu zamana kadar otobüs hala kulüpteydi. Onu yeniledik ve şimdi yeni bir otobüsümüz daha oldu. Artık bu kulübün zenginliğinin bir ifadesi" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise geçmiş dönemde çeşitli firmalardan otobüsler kiralayıp deplasmanlara gittiklerini ifade ederek, "Trabzonspor uluslararası alanda yayılan bir marka kulüptür. Nereden nereye geldiğimiz ortada. Yıllar önce rica minnet otobüs alabiliyorduk. Pis kokular içerisinde seyahat ederken şu anda çok modern otobüslere sahip olduk" diye konuştu.

Güneş, futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olmasında çalışmanın yanı sıra kendilerini özel hissedebilecekleri ortamların da önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Üst Yöneticisi Tuncay Bekiroğlu, hafta sonu yapılacak olağan genel kurul sonrası oluşacak yeni yönetim listesinde yer alacağı yönündeki duyumların sorulması üzerine, "Sadri Şener ve Şenol Güneş’in bu kulübe yaptığı hizmetlerin milyonda birini yapamayız. Ama kulübe tuz kadar faydamız olursa ne mutlu bize. Bu konuyla ilgili olarak Sadri Şener ile bir görüşmemiz var" diye cevap verdi.

GÜNEŞ ŞOFÖR KOLTUĞUNDA

Haberin Devamı

Daha sonra kulüp başkanı Sadri Şener, futbolcular Serkan Balcı ve İbrahima Yattara ile teknik direktör Şenol Güneş, yeni otobüsü inceledi.

Şoför koltuğuna oturan Güneş, yanında duran takım kaptanı Yattara ile kameralara poz verdi. Güneş, otobüsü çok beğendiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bordo-mavili takım için özel olarak dizayn edilen otobüs, 44 yolcu kapasiteli olarak hazırlandı.

Özel deri koltuklarla döşenen otobüse her koltuk için multimedya uygulamalarının yer aldığı ekranlar yerleştirildi.