Trabzonspor Trabzonspor'da Borrios ve Kalou rafa kaldırıldı

Trabzonspor'da Borrios ve Kalou rafa kaldırıldı

26.07.2013 - 14:43 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, golcü transferinde görüşmelerini sürdürdüğü Lucas Barrios ve Salomon Kalou ile yapılan görüşmeleri durdurma kararı aldı.

Trabzonsporda Borrios ve Kalou rafa kaldırıldı

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurma hesapları yapan Trabzonspor, golcü transferi yapmak için liste başı olan Lucas Barrios ve Salomon Kalou ile yapılan görüşmeleri askıya alma kararı aldı. İki oyuncuyla yapılan görüşmelerde bordo-mavili kulübün arzuladığı anlaşma zemini olmayınca Karadeniz ekibi oyuncularla yapılan görüşmeleri durdurdu.

PORTEKİZ ÇIKARMASI

Haberin Devamı

Her kulvarda yarışacak bir takım ortaya çıkartmak isteyen Karadeniz ekibi, Florant Malouda’dan sonra bu kez Portekizli Jose Bosingwa’yı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.Geçen sezonu Queens Park Rangers’ta tamamlayan Portekiz’li oyuncu, geçen hafta Türkiye’ye gelerek Trabzonspor ile masaya oturmuştu. Düşünmek için süre isteyen tecrübeli oyuncunun bordo-mavililere olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

MAREK CECH İLE YOLLAR AYRILDI

Trabzonspor Slovak oyuncu Marek Cech ile yollarını ayırdı. Bordo-mavili kulüp yabancı oyuncularda yaşadığı kontenjan fazlalığı nedeniyle karşılıklı görüşerek Marek Cech’in sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti. Bordo-mavili takımda 2 yabancı oyuncuyla daha yolların ayrılması bekleniyor. Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Derry City ile Trabzonspor arasında oynanan rövanş maçını transferde yaşanan gelişmeler ve gönderilecek oyuncular konusunda yaşanan gelişmeleri yakından takip etmek için İrlanda’ya gitmezken, 2 yabancı futbolcuyla daha yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

DİNAMO MİNSK MAÇI PROGRAMI BELLİ OLDU

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Dinamo Minsk maçının seyahat programı belli oldu. 31 Temmuz Çarşamba günü özel uçak ile saat 10.30’da Beyaz Rusya’nın başkenti Minsk’e hareket edecek.