Trabzonspor Trabzonspor'da 'dev' kayıp! Onuachu yoksa, puansız

Trabzonspor'da 'dev' kayıp! Onuachu yoksa, puansız

07.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da Onuachu’nun yer almadığı 11 karşılaşmadan sadece 3 galibiyet, 1 beraberlik elde edebildi. 2.01’lik dev golcünün bulunmadığı karşılaşmalarda tam 7 mağlubiyet görüldü.

Trabzonsporda dev kayıp Onuachu yoksa, puansız

Trabzonspor’un Southampton’dan kiraladığı, gelecek sezon da kiralık sürecinin devam etmesi için çalıştığı Paul Onauchu’nun ne kadar önemli bir isim olduğu bir kez daha ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

Bu sezon birçok maç kaçırmasına rağmen 9 golle takımın en skorer ismi durumunda olan Nijeryalı golcünün yer aldığı maçlarda Trabzonspor çok başarılı olurken, görev yapamadığı müsabakalarda ise bordo-mavililer etkili olamadı. Onauchu’nun forma giydiği 17 karşılaşmanın 11’i galibiyetle sonuçlanırken, 3’er beraberlik ve mağlubiyet görüldü. Ancak onun olmadığı müsabakalarda ise Trabzonspor sadece 10 puan alabildi.

Afrika Kupası ve sakatlığı nedeniyle 11 maçta yer alamayan Onuachu’nun yokluğunda Fırtına, sadece 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. 7 karşılaşma ise yenilgiyle sonuçlandı.

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir karşılaşmasında görev alan futbolcunun, takımının tur atladığı karşılaşmada kolu kırıldı. Bu nedenle Trabzonspor’un son lig mücadelesinde Onuachu görev yapamazken, Karadeniz ekibi de Alanya’ya yenilmekten kurtulamadı.

Yazarlar