Trabzonspor Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi

Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi

17.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Trabzonspor transferde adımlarını dikkatli atıyor. Avrupa’da birçok isimle temas halinde olan Karadeniz ekibi belirlenen oyuncuları kısa süre içinde renklerine bağlamayı hedefliyor.

Trabzonsporda Gagliardini listeye girdi

Bu doğrultuda ekonomik şartları oluşturulan oyuncularla transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi sözleşmeler yapılacak. Kamp dönemine kadar transferi büyük ölçüde bitirmeyi planlayan bordo-mavililer, Marek Hamsik profilinde lider futbolcu arıyor. Slovak oyuncunun boşluğunu dolduramayan Trabzonspor, Avrupa’da top koşturan önemli isimlerle temaslarını sürdürüyor. Daha önce Atalanta, Inter formaları giyen ve sezon başında Monza ile performansa bağlı sözleşme imzalayan 30 yaşındaki İtalyan orta saha Roberto Gagliardini bu oyuncular arasında yer alıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın beğendiği isimlerden olan Gagliardini bu sezon Monza’da 30 maça çıkarken 1 gol, 2 asiste imza attı.

Haberin Devamı

Bu arada Trabzonspor’da iki günlük izin bitti. Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında cumartesi günü Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak bordo-mavili takım basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.