Skorer Trabzonspor'da golcülere Broos kalkanı

Trabzonspor'da golcülere Broos kalkanı

11.09.2009 - 11:30 | Son Güncellenme:

.

Trabzonsporda golcülere Broos kalkanı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, forvet oyuncuları Umut ve Gökhan'a sahip çıktı. Broos, takım oyununu daha iyi hale getirmeleri durumunda, iki golcünün formunu yakalayacağını iddia etti.

Haberin Devamı

Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iddialı bir şekilde hazırlanan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Hugo Broos, son haftalarda çok eleştirilen golcü oyuncular Gökhan ve Umut'a sahip çıktı. Broos, takım oyununu daha üst seviyelere taşımaları durumunda Gökhan ve Umut'un da form grafiğinin yükseleceğini belirterek, "Her iki futbolcuda oynadıkları maçlarda gol atmak için ellerinden geleni yapıyor. Ancak gerek onların, gerekse takımın üzerinde bir şansızlık var. Bunu aştığımız taktirde gol yollarında da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu futbolcularımıza sahip çıkmalıyız" dedi.

CEYHUN'UN BURUK SEVİNCİ

Bordo - mavili takımdan A milli takıma giden tek futbolcu olan Ceyhun Gülselam, Bosna - Hersek maçında 90 dakika sahada kalmasına karşın, aldıkları beraberlik nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. Teknik direktör Hugo Broos'un da televizyon izleyip tebrik ettiği Ceyhun, "Amacımız Bosna - Hersek'i yenip, Türk halkına çok güzel bir mutluluk yaşatmaktı. Bunun için çok uğraştık ama başarılı olamadık. Gerçekten çok üzgünüz" diye konuştu. Ceyhun, takım olarak ise ligde de en kısa zamanda toparlanıp, yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

SERKAN FORMAYI İSTİYOR

Trabzonspor'da hafta içerisinde yapılan bazı antrenmanlarda sakatlığı nedeniyle yer almayan tecrübeli futbolcu Serkan Balcı'nın, sakatlığı tamamen geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahadaki yerini alması beklenen futbolcu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Eğer hocam bana formayı verirse onu en iyi taşıyacağım" dedi.

Bu arada Yattara'nın sakatlığının bir türlü geçmemesi, camiada bir çok spekülasyona yol açıyor. Yönetim kurulunun, Yattara'yla ilgili ortaya atılan, "Keyfi için oynamıyor" iddialarına bir cevap vermesi bekleniyor.

TRABZONSPOR İFTARDA BULUŞTU

Trabzonsporlu futbolculara dün akşam Akçaabat' ta meşhur Nihat Usta lokantası iftar yemeği verdi. Basına kapalı yemeğe Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sportif Direktör Ünal Karaman, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Neşeli geçen iftar yemeği sonrası bordo - mavili futbolcuların oldukça keyifli olduğu öğrenilirken, Teknik direktör Hugo Broos'un yemeği organize eden Nihat Usta'ya teşekkür ettiği belirtildi.

Yazarlar