Trabzonspor Trabzonspor'da hayal kırıklığı

Trabzonspor'da hayal kırıklığı

07.09.2013 - 12:26 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da iki sezondur gündemi meşgul eden forvet transferi bu yılda gerçekleşmeyince yerel basından yönetime ağır eleştiri geldi.

Trabzonsporda hayal kırıklığı

Transfer sezonun başlamasıyla birlikte ilk olarak forvet mevkiine takviye yapmak isteyen bordo – mavili kulüp, Berbatov, Barrios, İbrahima Toure, Cenk Tosun, Fred, Kalu Uche, Solomon Kalou ve son olarak Guidetti için girişimlerde bulundu. Ancak girişimlerin hiç birinden sonuç alamayan bordo – mavililer takımdan gitmek isteyen Emre Güral’a izin vermedi ve sakatlığı geçen Mark Janko’nun da lisansını çıkarttı. Her maç sonrası yaptığı açıklamada, “Forvet transferi bekliyoruz” diyen teknik direktör Mustafa Akçay’ın da gerçekleşmeyen forvet takviyesi sonrası Mark Janko’dan faydalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

"ELDE VAR FİYASKO!"

Trabzon yerel basını da forvet transferini gerçekleştirmeyen yönetimi ağır şekilde eleştirdi. Günebakış Gazetesi, “Trabzonspor aylardır uğraştığı golcü transferini gerçekleştiremedi” ve “Elde var fiyasko!” başlıklarını atarken, Karadeniz Gazetesi de, “Bir gün ak bir gün kara”, “Trabzonspor camiası söylediklerinin arkasında durmayan bir başkanla karşı karşıya, fiyasko” manşetlerini kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise Başkan Hacıosmanoğlu ve ekibini eleştirerek, “İşler karışık!” başlığıyla hem transferde yaşanan belirsizliği, hem de camiadaki huzursuzluğu sayfalarına taşıdı.

AKÇAY’DAN GENÇLERE ÖZEL İLGİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, bugüne kadar fazla forma şansı tanımadığı Abdülkadir, Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş ile özel bir toplantı yaptı. Bu toplantı sırasında oyuncularından her an kendilerini hazır tutmalarını isteyen teknik direktör Mustafa Akçay’ın, “Sizin neler yapabileceğinizi en iyi ben biliyorum. 1 yıl boyunca 1461 Trabzon’da önemli işler yaptık. Sizin de sıranız gelecek. Yeter ki siz hep hazır olun” diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

ÇAYKUR RİZESPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Trabzonspor yarın saat 17.00’da Rize Yenişehir Stadı’nda Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçı yapacak. Her iki takımında bu maçta bugüne kadar fazla forma şansı bulamayan oyuncularına görev vermesi bekleniyor.

TRABZONSPOR’DAN GENÇ TAKVİYE

Öte yandan Trabzonspor, transferin son günlerinde Sarıyer Spor Kulübü’nden 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Bayram’ı renklerine kattı. A takımla antrenmanlara çıkan Yusuf’un yeni sezonda A2 takımında değerlendirileceği öğrenildi.

Yazarlar