Trabzonspor Trabzonspor'da hedef Volkan Demirel'in serisi!

Trabzonspor'da hedef Volkan Demirel'in serisi!

12.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, futbolcu ve teknik adamlığında ligde hiç bileğini bükemediği Volkan Demirel’i, bu kez Hatayspor’un başında yenmek isteyecek. Genç çalıştırıcı, bordo-mavili takıma karşı 27 maça çıkmış, 16 galibiyet, 11 beraberlik görmüştü.

Trabzonsporda hedef Volkan Demirelin serisi

Ligde, son 5 karşılaşmasından da galibiyet alamayan Trabzonspor, bu hasretini Hatayspor karşısında son vermek istiyor. Ancak bordo-mavililerin önündeki en büyük engel, Güney ekibinin teknik direktörü Volkan Demirel...

Haberin Devamı

Fenerbahçe kalecisi olduğu dönemde bordo-mavililerin galibiyetine hiç izin vermeyen Demirel, futbolcu olarak 24 krarşılaşmaya çıkmış, 14 galibiyet, 10 beraberlik elde etmişti. Teknik adamlığında da bu seriye devam eden Volkan Demirel, hoca olarak 3 karşılaşmadan 2 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı.

Ligin ikinci yarısına çok kötü bir başlangıç yapan Karadeniz ekibi, oynadığı 5 maçta 4 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Fırtına, bugünkü maça üç puan gözüyle bakmıyor. Trabzonspor ayrıca, ligin ilk yarısında 3-2 mağlup olduğu Hatayspor’u devirip, rövanşı da almayı hedefliyor.

Karadeniz ekibinde Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden alan Pepe ve Onuachu bugün yine olmayacak. Sezonu kapatan Hüseyin Türkmen ile birlikte takımla çalışmalara başlayan ancak henüz hazır olmayan Mislav Orsic de forma giyemeyecek. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın bugün, yeni transfer Thomas Meunier’i sahaya ilk 11’de çıkarması bekleniyor.

Haberin Devamı

ÖZÜR DİLEDİ, AFFEDİLDİ

Trabzonspor’da, kadro dışı bırakılan Umut Bozok affedildi.

19 Ocak’ta disiplinsiz davranışları nedeniyle Abdülkadir Ömür’le birlikte kadro dışı bırakılan futbolcunun, Teknik Direktör Abdullah Avcı’dan özür dilediği, bu gelişmenin ardından affedildiği bildirildi. Umut dün takımla birlikte idmana çıktı. Bordo-mavilie ekiple birlikte çalışan oyuncunun bugünkü maç kadrosuna olup olmayacağına ise Avcı karar verecek.

Yazarlar