Trabzonspor Trabzonspor'da tüm gözler yönetimde!

Trabzonspor'da tüm gözler yönetimde!

28.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Orsic’in sakatlığının ardından Trabzonspor’un tüm planları bozulurken, yönetim hedeflenen transferleri en kısa sürede bitirmek için mesai harcıyor.

Trabzonsporda tüm gözler yönetimde

Trabzonspor’da artık tek gündem transfer. Orsic’in sakatlığının ardından Teknik Direktör Bjelica, “Hem Trezeguet’nin hem de Orsic’in yerini doldurmak için çalışmalarımız sürüyor” demecinin ardından tüm gözler yönetime çevrildi.

Haberin Devamı

Slovenya kampının bitiminin ardından Trabzon’a dönen bordo-mavili kafile hazırlıklarına burada devam ederken, bordo-mavili idareciler de Bjelica’nın raporu doğrultusunda transferleri en erken şekilde takıma kazandırmak için yoğun mesai harcıyor. Taraftarın isteği doğrultusunda Nwakaeme ismi de masaya yatırılırken, yönetimin birçok oyuncu ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Orta saha için ayrıca Sevilla forması giyen Thomas Delaney’in de ismi geçerken, bordo-mavililerin La Liga ekibiyle pazarlık halinde olduğu ve bonservis rakamını aşağıya çekmek istediği bildirildi. Yönetim, dış transferde olduğu kadar iç transferde de adımlar atmak istiyor. Takımın önemli isimlerinden Siopis ile ilk görüşmesinden istediği sonucu alamayan idareciler tecrübeli futbolcu ile bu hafta için de bir kez daha masaya oturacağı ortaya çıktı. Ülkesi Yunanistan’dan da transfer teklifleri alan Siopis’in ise kafasının karışık olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Yazarlar