Trabzonspor Trabzonspor'da Umut Bozok'a Konyaspor kancası!

Trabzonspor'da Umut Bozok'a Konyaspor kancası!

25.01.2024 - 19:10 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Trabzonspor'dan Umut Bozok'u transfer etmek istediği öne sürüldü.

Trabzonsporda Umut Bozoka Konyaspor kancası

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Umut Bozok'a Konyaspor'un talip olduğu iddia edildi. Konyaspor'un Umut Bozok transferi için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği aktarıldı. Konyaspor'un Umut Bozok'la da görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi. Umut Bozok'un Trabzonspor'dan kazandığı ücreti, Konyaspor'dan talep ettiği vurgulandı.

Konya'nın Sesi'nde yer alan habere göre; 27 yaşındaki santrforun, Trabzonspor'da senelik 31 milyon 500 bin TL kazandığı belirtildi. Umut Bozok bu sezon Trabzonspor'da 4 maça çıktı ve 262 dakika sahada kaldı.

27 yaşındaki forvetin Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Umut Bozok'un güncel piyasa değeri 2 milyon 400 bin euro.

Metz altyapısında futbola başlayan Umut Bozok daha sonra GS Consolat, Nimes Olimpique, Lorient, Troyes ve Kasımpaşa'da oynadı. Trabzonspor, 2022-2023 sezonu başında Lorient'e 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Lorient'in bir sonraki satıştan elde edilecek kardan yüzde 10 pay alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Umut Bozok, A Milli Futbol Takımı'nda 1 maçta şans buldu.

Yazarlar