Trabzonspor Trabzonspor'da Yusuf ve Okay'dan sonra Esteban'ın sözleşmesi uzatılacak

Trabzonspor'da Yusuf ve Okay'dan sonra Esteban'ın sözleşmesi uzatılacak

10.03.2017 - 12:05 | Son Güncellenme:

Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu'nun devam eden sözleşmelerini uzatan Trabzonspor yönetimi, gelecek yıl bordo mavili takımla kontratı sona erecek olan kaleci Esteban Alvarado ile de sözleşme yenilemeyi planlıyor.

Trabzonsporda Yusuf ve Okaydan sonra Estebanın sözleşmesi uzatılacak

Yönetimin önümüzdeki günlerde Esteban ile bir görüşme yapacağı ve Yusuf ile Okay’ın ardından Kostarikalı kaleciye de yeni sözleşme teklif edeceği öğrenildi. 27 yaşındaki Esteban, bu sezon Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 8 maçta 750 dakika süre aldı.

Haberin Devamı

Ramil şans bulmaya başladı

Trabzonspor’un 1.5 yıllığına Slovakya’nın Zilina takımına kiraladığı Ramil Sheydaev, yeni takımında forma şansı bulmaya başladı. 20 yaşındaki genç forvet oyuncusu yeni takımında 3 maçta toplamda 150 dakika süre aldı, henüz gol atma başarısı gösteremedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri gelir sağlayacak
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri için proje geliştirerek bu alanı kalıcı gelir kaynağı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Gelecek sezondan itibaren Şenol Güneş Spor Kompleksi’ne geçiş yapacak olan Trabzonspor Kulübü, mevcut tesislerin olduğu alanı değerlendirerek gelir elde etmeyi planlıyor. Kulübü mali anlamda ayağa kaldırmak için çalışmalarını sürdüren bordo mavili yönetimin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde proje geliştirerek bu alanı gelir kaynağı yapma noktasında harekete geçtiği kaydedildi.
Hedef kalıcı gelirleri artırmak
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’yle ilgili projeleri olduğunu ifade ederek, "Şenol Güneş Spor Kompleksi’ne geçişimizle bu alan boş kalacak. Biz de burayı değerlendirip kalıcı gelir elde etmeyi planlıyoruz. Bu noktada da çalışmalarımız var. Ayrıca Kartal projesi için de çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz kalıcı gelirler sağlayarak kulübümüzü ekonomik yönden de ayağa kaldırmak" dedi.