Trabzonspor Trabzonspor'dan Rizespor'a sürpriz takas önerisi!

Trabzonspor'dan Rizespor'a sürpriz takas önerisi!

21.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Stoperde yerli bir savunmacı arayışında bulunan Trabzonspor, Çaykur Rizespor’da oynayan Emirhan Topçu’ya talip oldu.

Trabzonspordan Rizespora sürpriz takas önerisi

23 yaşındaki Emirhan’ın, bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, bordo-mavililer tarafından takas önerisi geldi. Trabzonspor’un, Emirhan’a karşılık Hüseyin Türkmen’i teklif ettiği, Rizespor’un da bunu değerlendireceği vurgulandı.

Haberin Devamı

İki Karadeniz ekibinin yöneticileri, takası değerlendirip buna göre bir karar verecek.

2 SAĞ BEK ÖNERİLDİ

Larsen ile yollarının ayrılmasından sonra sağ bekte sadece Mehmet Can Aydın’a kalan Trabzonspor’a bu bölge için scout ekibinden iki öneri geldi.

Danimarka ekiplerinden Silkeborg formasını giyen Oliver Sonne ile Belçika’da St. Truiden formasını giyen Daiki Hashioka’nın tavsiye edildiği vurgulandı. Sonne, Danimarka doğumlu olmasına karşın Peru Milli Takımı’nın tercih etti. 24 yaşındaki Japon Hashioka’nın da şartların oluşması durumunda hemen gelebileceği vurgulandı.

ÖMÜR'E HULL CİTY TALİP

Trabzonspor’dan ayrılmak isteyen ancak bu konuda disiplinsiz davranışlar ortaya koyduğu için kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür’e, Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’nin talip olduğu bildirildi. İngiliz ekibinin, resmi başvuruyu bordo-mavililere gönderdiği ve yanıt beklediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

İngiltere Championship ekibi, 24 yaşındaki Abdülkadir Ömür’ü ilk etapta kiralık olarak düşündüğü, şartların oluşması durumunda transferi resmileştirmek istediği vurgulandı.

Yazarlar