Trabzonspor Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi

Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi

09.04.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Sevilla'da forma giyen ve sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcuya 3+1 yıllık sözleşme önerdiği aktarıldı.

Trabzonspordan Sevillanın yıldızına kanca 3+1 yıllık sözleşme önerisi

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Rangers forması giyen Borna Barisic'i renklerine bağlamak için son aşamaya gelen bordo-mavililerde yoğun hareketliliğin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Yabancı transferinde nokta atışı hamleler yapmak isteyen bordo-mavililerin, genç isimlerin yanı sıra terübeli futbolcuların üzerinde durduğu kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Oliver Torres oldu. Bordo-mavililerin, Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek 29 yaşındaki yıldızı renklerine katmak istediği aktarıldı.

Trabzonspor'un İspanyol futbolcuyla masaya oturduğu belirtildi. Bordo-mavililerin, Oliver Torres'e 3+1 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu kaydedildi. Öte yandan İspanyol basınında yer alan haberde taraflar arasında anlaşma sağlandığı vurgulandı. Sol kanat, on numara ve merkez orta sahada forma giyebilen çok yönlü Oliver Torres'in bu nedenle Abdullah Avcı tarafından tercih edildiği aktarıldı.

Haberin Devamı

29 yaşındaki İspanyol yıldız bu sezon Sevilla'da 33 karşılaşmada süre aldı. Oliver Torres bu maçlarda gol sevinci yaşamadı ancak 2 asist üretti. Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Oliver Torres'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Atletico Madid altyapısında yetişen Oliver Torres daha sonra Villarreal ve Porto'da oynadı. Sevilla, 2019-2020 sezonunda Oliver Torres için 11 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar