Trabzonspor Trabzonspor'un milli 11'i

Trabzonspor'un milli 11'i

21.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Lige verilen milli arada yönetimini seçip, yoluna devam etmeyi amaçlayan Trabzonspor’da tam 11 oyuncu, milli takımlara davet edildi.

Trabzonsporun milli 11i

Uğurcan Çakır, Abdülkadir ve Eren Elmalı, A Milli Takımımız’da yer alırken, kaleci Kağan Moradaoğlu ise Ümit Milli Takımı’nın başarısı için ter dökecek. A Milliler, Euro 2024 Elemeleri’nde, 25 Mart’ta deplasmanda Ermenistan, 28 Mart’ta ise Hırvatistan ile Bursa’da karşılaşacak. Ümitler ise, 27 Mart Pazartesi günü Kosova ile Antalya’da özel maçta karşılaşacak.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinde ayrıca Jens Larsen (Danimarka), Jean-Philippe Gbamin (Fildişi Sahilleri), Bakasetas ve Siopis (Yunanistan), Enis Bardhi (Kuzey Makedonya), Montasser Lahtimi (Fas), Maxi Gomez (Uruguay) de milli takımlarında forma giyecek.

Ümit Milli Takımımız’da ayrıca, Trabzonspor’un Bodrumspor’a kiraladığı Hakan Yeşil ile Warta Poznan’a kiralık gönderdiği Enis Destan da yer alıyor.

‘Hırsla transfer yapmayın’

Trabzonspor İstişare Kurulu Başkanı Erol Tuna, göreve gelecek yeni yönetim kuruluna tavsiyelerde bulundu. Tuna, “Unutulmamalıdır ki bedeli her ne olursa olsun gereksiz veya bir hırs uğruna yapılan her transfer, takımın ruhunu olumsuz etkileyeceği gibi, bedeli yöneticiler tarafından ödense bile bu bedelin nihayetinde kulüp kasasından çıkacağı aşikârdır. Bugün karşı karşıya kaldığımız sıkıntıların esas nedeni de budur. Her başkanımız, her yöneticimiz, ‘Trabzonspor’umuzun kimsenin cebine sığmayacağı’ mesajını verip, gereğini yapmalıdır” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar