Trabzonspor Trabzonspor'un yenilgisi sonrası Uğurcan Çakır'a sert sözler: Böyle olmuyor!

Trabzonspor'un yenilgisi sonrası Uğurcan Çakır'a sert sözler: Böyle olmuyor!

05.03.2024 - 10:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında 3-1'lik skorla şok bir mağlubiyet aldı. Kaleci Uğurcan Çakır yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilere hedef oldu.

Trabzonsporun yenilgisi sonrası Uğurcan Çakıra sert sözler: Böyle olmuyor

Beşiktaş'la üçüncülük mücadelesi veren Trabzonspor, Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Alanyaspor'a deplasmanda 3-1 yenildi. Fanatik Gazetesi yazarı Olcay Çakır, karşılaşmayı değerlendirdi. İşte 'Alanyaspor hak etti' başlıklı yazı... 

Haberin Devamı

"Skor her şeyi anlatıyor aslında. Oyun oynadığını düşünen bir Trabzonspor, sonuç alamayan forvet hattı, tüm boşlukları çok iyi dolduran bir Alanyaspor. Kompakt oynayan, birlikte hareket eden, baskıları doğru yapan, geçişleri etkili olan Alanyaspor çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmış oldu. Nasıl analiz edildiler bilmiyorum ama haftalardır oyunu nasıl tuttukları, beraberliklerle sonuçlanan oyunları, güçleri nispetinde kontrollü oyunları, gol bulma şekilleri bile apaçık ortada iken; bu üretkenliği olmayan oyunun izahı mümkün değil Bordo-Mavili takımda. Trabzonspor rakibinin futbol aklına yenilmiş oldu. İyi gibi gözüken bir maç başlangıcı olsa da, gelen ilk golle büyü tamamen bozulmuş oldu. Oyunun başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmayan Alanyaspor karşılaşmayı hak ederek kazandı.

Haberin Devamı

OLMUYOR UĞURCAN...

Dün gece Alanya’da bir, iki, üç kulvar değil, en az 5 kulvarda yarışan takım görüntüsündeydi Trabzonspor... Ve akşamki kulvarı da en az önemsediği kulvarı gibiydi. Mendy stoperde bir kaç maçtır iyiydi, hocanın hakkını yemeyelim. Ancak dün akşam skor 2-0 olduktan sonra bitik orta alanda soğuk bir oyuncu kullanmak yerine bu kez sıcak bir Mendy hamlesi yapılamaz mıydı? Ve Uğurcan Çakır... Olmuyor Uğurcan... Böyle olmuyor!"

Yazarlar