Trabzonspor Trabzonspor'un yıldızıyla ilgili bomba iddia! Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı?

Trabzonspor'un yıldızıyla ilgili bomba iddia! Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı?

13.12.2023 - 18:38 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yeniden göreve gelmesinin ardından performansı yükselen tecrübeli futbolcuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Trabzonsporun yıldızıyla ilgili bomba iddia Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcuya sürpriz bir talibin çıktığı öne sürüldü. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın performansıyla parmak ısırtan yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca, N'Golo Kante ve Marcelo Brozovic gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Al Nassr, Trabzonspor'da forma giyen Trezeguet'ye talip oldu. Suudi Arabistan temsilcisinin 29 yaşındaki futbolcunun transferi için ara transfer döneminde bordo-mavililerin kapısını çalabileceği belirtildi.

Trabzonsporun yıldızıyla ilgili bomba iddia Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı

Abdullah Avcı'nın yeniden göreve gelmesi sonrası performansını yükselten Trezeguet, bu sezon 11 maçta forma şansı buldu. Mısırlı hücum oyuncusu bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Trezeguet aynı zamanda 2 asist üretti.

29 yaşındaki hücum oyuncusunun bordo-mavili takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Trezeguet'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

ASTON VILLA'YA YÜZDE 10 PAY

El Ahly altyapısında futbola başlayan Trezeguet daha sonra Anderlecht, Mouscron, Kasımpaşa, Aston Villa ve Başakşehir formaları giydi. Bordo-mavililer, Trezeguet'i 2022-2023 sezonunda 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

Trabzonsporun yıldızıyla ilgili bomba iddia Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacak mı

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Trezeguet'nin bir sonraki satışından elde edilecek kardan Aston Villa'ya yüzde 10 pay verileceği aktarıldı.

Trezeguet, Mısır Milli Takımı formasını 65 maçta gitme başarısı gösterdi. 29 yaşındaki hücumcu bu müsabakalarda 14 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar