Futbol Trond Sollied'ten istifa açıklaması

Trond Sollied'ten istifa açıklaması

22.10.2013 - 17:48 | Son Güncellenme:

Genel menajer Öztürk: "Maça konsantre olup kazanmak için çalışacağız"

Trond Solliedten istifa açıklaması

Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynayacakları Gençlerbirliği maçına ilişkin, "Maça konsantre olup kazanmak için çalışacağız" dedi.

Haberin Devamı

Öztürk, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, son 4 haftada alınan sonuçların kötü olduğunu ancak Gençlerbirliği karşısında çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

Çabuk toparlanmak zorunda olduklarını dile getiren Öztürk, geçen 4 haftayı unutup, motivasyon ve morallerini bozmadan yeni bir haftaya başladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Cumartesi günü umuyorum Gençlerbirliği karşılaşmasında galibiyete başlarız, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibimizi yeneriz ve bir üst çıkarız. Gelecek hafta da Trabzonspor karşısında da puan ve puanlar alırız. Geçen sezon bunu yapmıştık, 3 maç üst üste kazanmıştdık, 5 hafta mağlubiyetsiz devam etmiştik. Umarım bu böyle bir maç olur, böyle bir hazırlık olur. Önümüzdeki maça konsantre olup kazanmak için çalışacağız."

Haberin Devamı

"Kolay bir maç olmayacak"

Teknik direktör Trond Sollied ise geçen hafta Eskişehirspor karşısında oldukça iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Geçen haftaki performansımızı sürdürüp sonuca yansıtabilirsek galibiyetle ayrılacağız. Tabii ki kolay bir maç olmayacak" dedi.

Rakiplerinin problemlerinin olduğunu ve teknik direktör değişikliğine gittiğini anımsatan Sollied, takım olarak kendi işlerini en iyi şekilde yapacaklarını ve karşılaşma sonunda iyi bir sonuç elde etmeyi istediklerini dile getirdi.

Sollied, bir gazetecinin, Eskişehirspor maçında bazı taraftarların, kendisine yönelik istifa çağrısında bulunduğunu hatırlatması üzerine, Türkçe bilmediği için onları anlamadığını belirterek, "Bundan mutluyum. Onun için fazla bir yorum yapamayacağım" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Elazığ temsilcisi, ısınma hareketlerinin ardından teknik ve taktik çalışmayla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü.