Futbol TSYD 51. Yıl Sporun Zirvesi semineri yarın başlıyor

TSYD 51. Yıl Sporun Zirvesi semineri yarın başlıyor

09.01.2014 - 16:01 | Son Güncellenme:

Seminerin ilk günündeki oturumlara konuşmacı olarak UEFA 1.Asbaşkanı Erzik, Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Kasımpaşa Teknik Direktörü Arvaladze ve Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos gibi futbol adamları yer alacak

TSYD 51. Yıl Sporun Zirvesi semineri yarın başlıyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 51. Yıl Sporun Zirvesi Semineri yarın Antalya'da başlayacak. Belek'teki Gloria Golf Resort Otel'de iki gün sürecek seminere 300'ü aşkın spor yazarı ve gazeteci katılacak.

Haberin Devamı

Seminerin ilk gününün sabah oturumunda "Sporda Şiddet Son Bulacak mı?" konulu oturum düzenlenecek. Oturuma konuşmacı olarak UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, avukat Gaye Gurur Günal ile spor yazarları Öcal Uluç, Güven Taner ve Serdar Ali Çelikler katılacak.

"Yabancılar Gözüyle Türk Futbolu" konulu günün ikinci oturumunda ise Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arvaladze ve Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos konuşmacı olacak. Öğleden sonraki diğer oturumda Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ile FIFA kokartlı hakemler yer alacak. Günün son oturumunda ise "Sponsorların Türk Sporuna Katkıları" konusu ele alınacak. TSYD Semineri'nin ikinci gününde ise "Türk Futbolu Nereye Koşuyor?" konulu oturuma Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, teknik direktör Yılmaz Vural ile spor yazarları Attila Gökçe, Mehmet Arslan, Tayfun Bayındır ve Halil Özer katılacak.

Haberin Devamı

Daha sonra, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımın yol haritasıyla ilgili sunum yapacak. Seminer, "Sporcu Göz Sağlığı" konulu oturumla sona erecek.