Beşiktaş Tugay Kerimoğlu: Fernando Santos'un zamana ihtiyacı var!

Tugay Kerimoğlu: Fernando Santos'un zamana ihtiyacı var!

14.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0'lık skorla mağlup ettiği mücadele sonrası Tugay Kerimoğlu dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Tugay Kerimoğlu: Fernando Santosun zamana ihtiyacı var

Süper Lig'in 20'nci haftasında Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0'lık skorla devirdiği karşılaşmayı Tugay Kerimoğlu yorumladı.

Haberin Devamı

Fernando Santos'u tebrik eden Tugay Kerimoğlu, "İlk maç ilk galibiyet. Hocayı tebrik edelim. Üç günlük bir antrenman periyodundan sonra bir takım şeylerin çok çabuk değişmeyeceği günde önemli olan şey kazanma içgüdüsüyle sahada olmasıdır. Bu üst üste kazanmak hocaya da oyuncuya da özgüven katar" dedi.

Beşiktaş'ın daha sabırlı bir oyun planına döndüğünü belirten Tugay Kerimoğlu, "Hoca biraz daha takım savunmasını ön planda tutan ama sabırlı oyunu seçen bir görüntüsü var. Beşiktaş'ın alıştığımız oyunu rakibi içeride boğar, nefes aldırmaz ve kazandığı toplarla pozisyona girer. Bugün biraz daha birinci ve ikinci pozisyonda bekleyen ve kontrollü şekilde rakibinin hata yapmasını bekleyen bir Beşiktaş izledik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fernando Santos'un hem transfer hem de zamana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Hocanın bu oyun anlayışına saygı duymak lazım. Fernando Santos'un transfere ihtiyacı olduğu gibi zamana da çok ihtiyacı var" dedi.

Beşiktaş'ın genel olarak oyun planının bu şekilde olacağını belirten Tugay Kerimoğlu, "Bugün evinize gidip televizyonu açtığınızda Beşiktaş'ın oyununu merak ediyorsanız bütün maçların belki de geneli böyle geçecek. Bunu izleyecekler. Belki derbiler hariç. Beşiktaş'ta istenen şey bugün 3 puandı. Hoca ilk görevinde, ilk gününde kazandı. Bu da hoca için önemliydi" diye konuştu.