Rizespor Tümer Metin: Gedson'u izlerken kendimi gördüm

Tümer Metin: Gedson'u izlerken kendimi gördüm

02.03.2022 - 16:57 | Son Güncellenme:

Ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, Nutspor'da katıldığı programda Çaykur Rizesporlu Gedson Fernandes'in Galatasaray'a karşı performansını değerlendirdi.

Tümer Metin: Gedsonu izlerken kendimi gördüm

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunun 27. haftasında Galatasaray'ın Rizespor'u 3-2 yendiği maç sonrası Fuat Akdağ’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Dahası da Var’ programında Tümer Metin, Gedson Fernandes'i yorumladı.

Haberin Devamı

Ünlü spor yorumcusu Tümer Metin; 'Gedson’da izler gördüm kendimde. Baskı altında oynamayı çok severdim. Sen üzerinde Fenerbahçe forması varken İnönü Stadı’na çıktın mı! Ben çıktım abi. Hakkımda besteler yapıldı. 30 bin kişi tek bir ağızdan söyledi. Beşiktaş’ta oynarken de Fenerbahçe, Galatasaray derbilerine giderken, otobüsten ilk inen, sahaya ilk çıkan bendim ve baskıyı ilk hisseden olurdum. Şimdi Gedson, Galatasaray maçında sahaya çıkıyor, adama sağlı sollu fauller ve tekmeler. Gelen bam, giden bam!. Adam sinmedi. Ben bazen sinirlenirdim, ağız dalaşına girerdim. Hakemi yanıma çekmeye çalışırdım. O bunların hiçbirini yapmadı, Kalktı devam etti. Bu bir kritere işaret eder. Yıldızsındır.'

Yazarlar