Konferans Ligi Tur için Türkiye için!

Tur için Türkiye için!

12.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Avrupa Ligi elemesinde Galatasaray, St. Johnstone’a konuk olacak. Konferans Ligi’nde de Trabzonspor, Molde ile deplasmanda, Sivasspor ise evinde Dinamo Batum ile karşılaşacak. Alınacak her galibiyet, ekiplerimizi tura taşıyacak, Türkiye’ye de UEFA’da puanlar kazandıracak.

Tur için Türkiye için

Başarısız olursaBaşarısız olursaKonferans Ligi’ne

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda İstanbul’da St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Cim-Bom, her türlü galibiyette turu geçecek ve Danimarka’nın Randers takımıyla eşleşecek. Tüm mağlubiyetlerde ise UEFA Konferans Ligi’ne düşecek ve Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek. Maçtaki her türlü beraberlik ise işi uzatmaya götürecek.

Galibiyet gerekecek

Trabzon’daki ilk maçta rakibi Molde ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor’un turu geçebilmesi için galibiyet şart... Her türlü beraberlikte maç uzayacak, Norveç ekibinin galibiyetinde ise bordo-mavililer tura veda edecek.

Sivasspor avantajlı

Batum deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılan DG Sivas, bugün sahadan alacağı her türlü galibiyet ya da beraberlikle turu geçecek. Tek farklı yenilgilerde maç uzayacak, iki ya da daha ağır mağlubiyetlerde ise tura veda edecek.

Haberin Devamı

Tur için Türkiye için