1.Lig Turgay Karslı: VAR kararları objektif olmalı!

Turgay Karslı: VAR kararları objektif olmalı!

25.11.2023 - 00:35 | Son Güncellenme:

Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı, Erzurumspor FK ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Turgay Karslı: VAR kararları objektif olmalı

Trendyol 1. Lig'in 13'üncü haftasında Erzurumspor FK ile 2-2'lik eşitlikle sahadan ayrılan Sakaryaspor'da teknik sorumlu Turgay Karslı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Müsabaka hakkında konuşan Turgay Karslı, "Şu anda o havuzun içerisinde bulunduğumuz yerdeki hedeflerimize baktığımızda yolda geçirdiğimiz bir kaza olarak düşünüyoruz. Kaybettiğimiz 3 puana üzülüyoruz. Ama daha önceleri bu kadar iyimser düşünürken bu sefer aynı şeyi düşünemeyeceğim, çünkü elimizden kaçırdığımız bir 3 puan. Öndesiniz, iyi bir futbol var, arkasından geriye düşüyor ama tekrar yakalıyorsunuz, beraberlik ardından pozisyonlar var. Oyun içindeki reaksiyonlar sürekli akan oyuna destek şeklinde. O yüzden üzüldüğümüz bir sonuç. Bunu bir iş kazası, yol kazası olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Pozisyonların ardından verilen VAR kararlarını da değerlendiren Karslı, "Bunun yanında bu bir asla şikayet değil ve tarzımda değil ama bunu da söylemek istiyorum; Altay maçından beri bizim için verilen VAR kararları ve saha için kararları biraz daha objektif ve değerlendirmeye açık olmalı bence. Yine lafın başına geleceğim, hedefi olan büyük bir camia için yol kazası, iş kazasıdır. Önümüzde bunu telafi edebileceğimiz müsabakalar var. İyi oynayabileceğimiz deplasmanlar, içeride oynayabileceğimizi iyi müsabakalar olacak. Orada bunu telafi edip tekrar yeniden istenilen ve arzu edilen oyun ve sonuçla hak ettiğimiz yere ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar