Skorer Turgay Kıran sanal alemde

Turgay Kıran sanal alemde

12.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan adaylarından Turgay Kıran dün akşam Kuruçeşme Divan’da bir araya geldiği sarı-kırmızılı kulüp üyelerine projelerini anlattı.

Turgay Kıran sanal alemde


Yaklaşık 700 kişinin katıldığı organizasyonda Kıran, sarı-kırmızılı taraftarlara hem canlı ve hem de interaktif olarak seslendi. Twitter, facebook, mail ve sms yoluyla gelen soruları yanıtlayan Turgay Kıran ile Galatasaraylı bloggerların buluşması www.galatasarayaskine.com /canliyalin adresinden takip edildi.

Helvacı: 15 Mayıs’ta yönetimde olacağız
Galatasaray’da başkan adaylarından Mehmet Helvacı dün sabah Maslak Sheraton Otel’de basın mensupları ve kongre üyeleri ile bir araya geldi. Helvacı akşam da Levent’teki Galatasaraylılar Derneği’nde üyelerin karşısına çıktı. Ünal Aysal’ın, AIG hisselerinden kâr ettiğini bir kez daha dile getiren Helvacı, iddialı açıklamalarda bulundu. Helvacı, 15 Mayıs’ta kulüp yönetiminde kendilerinin olacağını belirtirken, Başkan Adnan Polat’ın kendisi yerine diğer iki adayın seçilmesini istemesini de anlamlı bulduğunu ifade etti.

Yeni tribüne GSYİAD imzası
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından yenilenen 1. nolu saha tribünü, törenle açıldı. Ali Sami Yen Stadı’ndan sökülen VIP koltuklarının kullanıldığı, üstü kapatılan 1100 kişilik tribünün açılışına, Başkan Adnan Polat, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, başkan adayı Turgay Kıran ve 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya katıldı. Sarıkaya’nın kulübe hizmetleri için bir plaket verdiği Polat, “Yönetici ve başkan olarak kulübe 9 yıl hizmet ettim. Saçlarımı da biraz Galatasaray’da ağarttım diyebilirim” dedi.